måndag 12 december 2011

måndag och ny vecka, tjohooo...

Trevligt vi hade i helgen Jess och jag! Så roligt att få gammal -fast alltid ung och snygg ;-)- kompis på besök till sitt nya hem.
Fick tyvärr inte tag i någon barnvakt så det blev ingen biopremiär för oss igår och det var så klart trist då vi båda hade sett fram emot några timmars gala i lockigt hår, istället stannade vi inne med flottigt dito och segade och det var ju trevligt det med när första besvikelsen väl runnit av.
Möblerna blev flyttade i lördags och idag ska golvet bli klart. Imorgon kommer ikealeverans, på onsdag kan möbler börja byggas upp och flyttas runt och sen kommer det rulla det på. Sakta men säkert.
Marcus tror att vi kommer kunna flytta in så fort sängen har kommit men han är lite naiv och glömmer lätt bort att Ikea levererar i tunna paket och det är inte bara att lägga sig och sova på dessa, utan någon måste bygga ihop tha shit.
Någon som i jag.
Och jag orkar inte just nu.
Fast jag ska.
Men orkar inte.
Det är ju såpass litet med (om man jämför med från vart allt kommer ifrån) att om inte garderoberna först blir byggda (och till det behövs minst två personer) för att få saker som just nu vilar på golvet instuvade däri så kan heller inte sängen/sängar byggas upp.
Allt det nämnda är hursomhelst veckans och kommande helgens projekt. Rätt trevligt sådant, bara jag inte blir stressad med någon annans blåslampa i röven, för då skiter jag i't. På't.
Ska vila kroppen i några dar nu och sen kommer jag ta tag i det. Jag tycker det är kul med fysiskt arbete där man ser resultat efteråt så man får känna sig riktigt duktig. Men först måste kroppen komma i fas.
Punkt.

2 kommentarer:

Birgitta sa...

Oj, så roligt, med lite nytt, även om det krävs viss kvinnokraft, att montera ihop skiten! Du ska se, så fint det blir sedan. preparera kroppen, pussa dom fina barnen!
Kram♥

Anonym sa...

Trist att det inte blev någon bio, men trevligt umgänge är inte fel det heller!
Kul att möbelleveranserna börjar levereras, och du som är så duktig med att montera ihop saker fixar detta lätt som en plätt. Jag vet att du fixar det, även om det känns tufft just nu. Kanske finns ni på plats i nya lägenheten till helgen, åtminstone så att ni kan sova där sen kan det ju vara lite kvar att fixa. Men du vet väl att du är helt fantastisk, eller hur?
Sen måste jag få plåga dig med Marcus hemsida, tycker det är synd att inte förra veckans Birros Bord finns länkat till den. Det var ett jättetrevligt program med Måns Z och Johan T Lindwall och på Marcus hemsida kan man ju kolla hur många gånger som helst, på Expressen försvinner ju inslaget när nytt kommer. Hoppas du ursäktar att jag vet dig framföra det till din käre make.
Kram och god natt från Maggan1