tisdag 10 april 2012

mot Venedig

Vi har nu bokat även hotell i vackra Venedig dit vi ska för en liten mini bröllopsresa imorgon. Känns mycket välbehövligt för att uttrycka det milt men frågetecknen har varit flera, fast nu är allt betalt och klart så det enda som återstår är packning.
Vad packa?
Tre dagar. Hmmm.
Dator?
Inte egentligen, men jag vet ändå inte.

Jag gör ju allt med min dator.
Beställer kläder, böcker, filmer, har koll på världen, vädret och vänner. Och nu senast ser jag till att inte drunkna i damm tack vare möjligheten att beställa dammsugarpåsar samma väg.
Det har varit ett gissel för mig, det här med påsarna. Hade bara så många kvar när vi kom till Stockholm och sparade verkligen och kunde verkligen inte förmå mitt söta huvud att komma på var köpa fler nu är stan är ny och onoff (där jag tidigare handlade allt) är nedlagt.
Kom då på att hallååå -nätet. Och jupp, där finns allt! Nu har jag ett gäng hemma igen och måste hitta på andra anledningar för att inte städa, he he.
Måste också tipsa om doftpärlor som sprider fantastiska aromer när man suger runt. Ett tips är om man har en lukt man vill bli av med (typ när Mimmi lade en blöt bajs på håriga mattan och lukten inte ville försvinna trots ett ihärdigt skurande med diverse medel) kan man gnugga doftbollar på det attackerade området. Eller varför inte stoppa några i soffkuddarna för en länge ihållande härlig doft.

Nä nu ska jag fundera på packningen igen.
Data?

7 kommentarer:

cissi sa...

Jag tycker att både du och din make ska lämna datorer hemma! Inget behöver beställas eller kontrolleras under 3 dagar. Njut av varandra, god mat och den mysiga staden istället

Anonym sa...

Venedig - vad underbart det låter och romantiskt med mini bröllopsresa! Hoppas av helt mitt jag att ni får det riktigt härligt.
Packa skriver du, ta bara det allra nödvändigate. Själv skulle jag nog ha svårt att vara utan datorn, men å andra sidan - ta vara på dagarna utan dator är nog inte helt fel faktiskt.
Njuuuut nu allt ni kan, koppla av, ät gott etc etc......
Kram till dig och familjen från Maggan1

Nina sa...

Tre dagar i Venedig bör väl spenderas utan dator! Har ni varit där innan? Venedig är precis som Rom en stad att gå vilse i.

Mina sa...

Vore jag dig så skulle jag låta datorn vara hemma. Ibland är det riktigt skönt att ta semester även ifrån den, och allt vad man har den till. Så mitt råd är att låta den stanna hemma.

Helene sa...

Det räcker väl med iPhonen? :-)

Anonym sa...

Hej Jonna!
Jag önskar Dig och Din älskade familj som har en stor plats i mitt hjärta en riktigt,riktigt trevlig resa!

Njut av värmen och kärleken tillsammans!

Må den Gud som ger frid vara med Er!

Med många varma hälsningar och kramar till Er/F

Anonym sa...

Nej men fy för att sprida parfym och andra kemikalier överallt i lägenheten. Speciellt med små växande barn. Kan inte låta bli att varna för det för jag tror verkligen inte att det är hälsosamt. Med all välmening och utan kritik:).

Ha en så fantastiskt bröllopsresa med lite välförtjänad barnfri tid.