måndag 24 september 2012

par i terapi

Marcus%20och%20Jonna%20Birro%20om%20hur%20man%20l%C3%B6ser%20relationsproblem
Njae.
Men par pratar terapi.

Jag är snyggare fårn vänster. Och min tröja är från Indiska :-)
I övrigt hoppas jag att jag säger hyfsat vettiga saker. Har inte vågat lyssna...
Det är inget skämsigt att erkänna att allt inte är facebook-tiptoppen. Och det är ok att erkänna att man kanske behöver hjälp.
Alla behöver det någon gång, i par eller själva och jag skulle önska att, om några, själs- och kroppsnäratjänster (inte att förväxlas med prostitution) var subventionerade istället för hemstäd.
Rättavdrag?
Terapi och massage ger lyckligare och friskare befolkning!

Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra intervju och skönt att känna igen sig..fler borde erkänna för sig själva och som par att hjälp ibland behövs. Många +++++

Birgitta sa...

Åh vilken fin stund ni gav mig! Ni gör det så bra, av att dela med er..Livet går
inte alltid på räls, Andra är inte lyckligare, och tänk, varför är det skämmigt att tala om sina problem? Det löser inga knutar att tiga. Många relationer kunde räddas, om hjälp fanns och den finns!! Fasen, vad ni är vackra ihop! Kramar♥

Anonym sa...

ja, livet är inte facebook-rosa-moln-uppdateringar! vi måste få bort att det är "skämsigt" och negativt att gå till terapeut!

Anonym sa...

Supertoppen-bra programinslag! Oj vad modiga ni är och visst behöver man hjälp ibland. Och vad sant du skriver - terapi och massage ger lyckligare och friskare befolkning! Och jag vill tillägga - lyckligare och friskare relationer, vi behöver varandra!
Jag har också hellre lite sskint i hörnen än ett rent helvete.
Fantastiskt bra gjort av er här i intervjun, måste säga det igen.
Kram till er från Maggan1

Hoppetossan sa...

Såg intervjun och kände igen mig starkt i det där med att gå hemma hela dagen och bar längta efter att få prata med en vuxen! Sen kommer min man hem och har inte alls tid för det!

Tack vare programmet Googlade jag dessutom fram din blogg och har den nu bland favoriter på blogglovin :)

Linda sa...

Tack för att ni delar med er av detta, så viktigt att det inte göms undan. Jag och min man har också gått i terapi och det var skönt att känna igen sig i er berättelse.

Hanna sa...

Ni är grymma båda två!