söndag 21 mars 2010

Plutt i, Milo på




Vecka 18+0 idag och fortfarande vågar jag hålla Milo i famnen. Känns obeskrivligt härligt!
Var på stan idag hela familjen och sen gick Marcus och killen hem och jag stannade kvar ett tag själv och drack min kaffe. Började nästan gråta efter ett tag för att jag kunde sitta där och vara bland folk. Fika och bara vara med finaste magen i vädret. Vem hade trott det för ett tag sen? Det är en sanslös lycka ska jag be att få tala om, och jag ska njuta så länge det håller i sig.
Att jag ska ta det lugnt, inte får gå i trappor, inte bada, inte kan jobba, inte det och inte det... är smällar jag lätt tar. Nu är jag glad så länge upprätt är min melodi och kan hålla min älskling i armarna.
I morgon är det mätning och RUL. Hoppas så innerligt att allt ser fortsatt bra ut både med bebis och tapp.
Nu ska jag ligga lite för det tar på krafterna, det gör det, detta normala, underbara leverne :-)

32 kommentarer:

Ingrid sa...

Jonna du ser fantastisk ut! Hoppas allt gar bar pa RUL morgon, det gar det sakert. Om ni tar reda pa om det ar en tjej eller kille kan ni val saga det har pa bloggen!

Anonym sa...

Härliga bilder!!!!! Jag bär er genom mina böner och tackar numera Gud för att han omsluter er på alla sidor. Tror och hoppas att du fortsättningsvis kan få vara upprätt och må väl. Lycka till imorgon & take care!

Hali

/Madeleine

Marielle sa...

Fantastiskt! Så härligt att läsa om! Jättebra att du lovordar och glädjs över det som de flesta menar är självklart! Dels att kunna vara gravid och dessutom kunna vara med i ett socialt liv under tiden man är gravid. Fina du Jonna! Och fina Milo på bilderna!

Anonym sa...

Dina tankar om tillvaron andas vacker harmoni.Att plocka de små go'bitarna i vardagen och reflektera och glädjas över... Då är det gott att leva.
Du, Milo och Pluttmagen så fina o goa:)
Tack för titten:D

Kramar till hela söta familjen/Tuvstarr

Anonym sa...

vilken vacker mage...men man kunde gissa att det finns 2 i den
man vet aldrig
men finns det nåt vackrare än när vi kvinnor är gravida...tveksamt
och storebror är som en docka och såååå lik mammy
lycka till
jag gillar att gå hit och läsa

Lia sa...

Hej Jonna! Har nyligen hittat hit. Bor liksom ni Norrköping. Såg dig på maxi i fredags när du skulle äta lunch och ville bara skriva att du kan verkligen vara stolt över magen och att det klyschigt nog faktiskt lyser om dig :-) Lycka till med allt!

Johanna sa...

Så glad för din skull! Hoppas det håller i sig länge!

Anonym sa...

Goa,goa Jonna! Blir så glad för din skull,och jag tror att du med all säkerhet kan få en hyfsat "normal" väntabarnupplevelse denna gång,det håller vi på.Milo är så jättefin och att få se honom dansa och städa på dina små filmsnuttar med honom , är en upplevelse i sig.Jättekramar till dig och de dina(hoppas Marcus mår bättre för varje dag,är själv reumatiker ,inte kul)Hälsningar Margreth

cissi sa...

Vilken fin mage :-)
Kanske ni orkar med en tripp till Gävle snart??
kram

Anonym sa...

Vilken fin liten mage, och en lika fin Milo!
Han kommer nog bli en toppen storebror som kan lära "Lillis" både det ena och det andra inom städ,dans ja det mesta =)...
Tack för rolig läsning på en bra blogg!
Marie

josefine sa...

vilken fin mage du har! o lite lyckos att få den så pass tidigt;)

Sofia sa...

Åh, vad fin mage och vilka underbara bilder! Hoppas att du får fortsätta vara upprätt länge, länge...
Kram

mrsjones sa...

Låter fantastiskt härligt! Så glad för din skull! Ut och puta med magen bara;) Hoppas allt går bra imorgon, men det ska det göra!

kram

Anonym sa...

Vilka fina bilder! Vilken härlig babymage, härlig Milo och en jättefin Jonna! Vad härligt det ser ut och låter i din text! Andas bara lycka! Blir också glad att Marcus är så pass så att han kan gå med er ut lite nu! Och du fick fika en stund och bara vara där, du och din fina mage! Njut allt vad du kan.
Ja, jag känner bara oerhört stor glädje tillsammans med er!
Glöm inte bort att sen också ta det lugnt, så att du kan fortsätta att i lagom takt vara med kanske till och med utan att behöva vara sängliggande! Hoppas på det.
Hoppas också att mätning och RUL i morgon fortfarande är bra! Ser fram mot att kanske få en liten rapport fram emot kvällningen i morgon!
Ha en fortsatt bra kväll!
Stor kram till er! //Maggan1

Anonym sa...

HÄRLIG!

Mandisen sa...

Åh vad fin du är! Vad fina NI är! Alla tre ;). Håller fortfarande krampaktigt mina tummar för er och att allt ska gå bra.

Ingela sa...

Vilken fin mage du har...=) Är så glad för er skull och önskar er all lycka.
Kramar!

Carro sa...

Jättefina bilder! Lycka till med undersökningarna!

åsa sa...

Är så glad för er skull och håller tummarna att allt ser bra ut på kontrollen..
Ha dé!/Kram

M.D sa...

Härliga bilder och härligt att du får känna dej en i mängden,vila mellan varven bara ;) Hoppas allt går bra på kollen imorgon (måndag)!

Anonym sa...

Fin mage! Följde dig under din förra graviditet med och heja på så det finns ingen anledning att sluta nu när det går så bra! Håller tummarna tills de nästan går av att den här graviditeten ska fortsätta lika bra när det kommer till din frihet (självklart allt annat med) och det ska bli kul att se vem det är den här gången som kommer ut :-)

sachikoblog.com sa...

Det borde vara olagligt att vara sådär snygg när man är gravid. Nej, jag är inte ett dugg avundsjuk bara för att jag såg ut som ett kassaskåp under och efter graviditetn och det fortfarande inte har förvunnit, 13 år senare. Hehe!

Kram

Tess

Anonym sa...

Hej!<3 vilken underbart vacker mage & va fina ni e tillsammans du & Milo pojken!<3 lyckönskningar i massor //Hannah

Anonym sa...

Jonna!

Du ser fantastisk ut och vad härligt att läsa att allt är toppen. Håller tummarna att det håller i sig.

Många kramar Kicki från Norrköping

Anonym sa...

Blir så lycklig för er skull, mies, lapsi ja uusi pikkuinen,kahvia ja kevät lämpöä.

jag håller tummarna igen, med M, höll jag ibland andan med.

kramar Chili

Mamma Backlund sa...

Härliga bilder!
Hoppas ultraljudet går bra!

Gråa musen sa...

Vad kul :-) Nästan halva graviditeten gången ju. Vad skönt att Marcus värsta skov verkar ha lagt sig också. Njut och ha det bara gott. Kramis

Emma sa...

Åhh så roligt! Hoppas allt ska gå toppen! Du ser jätte pigg och fräsch ut! Kram

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Hoppas allt är bra med er o jag önskar er allt gott i framtiden .

Kramizar Åse

Lilla jag sa...

Du ser så himla vacker ut! Tänk om en annan också kunde det med en nätt mage =) Kommer se ut som en liten shetlandsponny hihi, helt vanställd, om ett tag.

kram

Susanna sa...

Vad underbart härligt! Jag önskar dig, plutt, Milo och Marcus all lycka! Och vilken stor mage du har! Kanske är två? ; )

Efter allt ni varit med om känns det extra härligt att få läsa om hur ni har det nu. Det gör att även jag (otrogen sambo, lämnad när min son var 6 månader och nu ensamstående till en snart 1 år gammal kille) vågar hoppas på lycka igen.

Hälsningar, Susanna.

Linda sa...

Åh Jonna vad fin du är. Vilken underbart vacker mage. Milo är ju bara för söt. Lycka till med resten av graviditeten. Hoppas allt går bra för er.