tisdag 15 februari 2011

badglädje

Funderar på om jag ska packa ner Milo i vagnen och dra till badhuset i em. Fick rejält med blodad badtand i Kolmården i helgen. Att det är så kul i vatten hade jag nästan glömt (trots några turer i pool och hav för någon vecka sen). Med några års badförbud i bakfickan känns det nu igen helt otroligt roligt att plaska i blött. Inte bara plaska förresten, jag skulle nog må bra av att simma några längder med, eller varför inte köra lite vattengympa. Borde vara toppen för den här kroppen.
Fast mest vill jag bara latja med Milo i varmvattnet under fontänerna. Det får det bli. Om inte idag så någon annan rätt snart.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är mysigt att bada med de små även om man som jag är en badkruka. Gissar att det nästa vecka är fullt med busande skolbarn i badhuset eftersom det är sportlov så passa på innan det.(ett tips bara)
/Susanne

cissi sa...

Mer bad åt folket!!! :-) Kanon att bada med Milo-boy. Innan vi vet ordet av är han som en fisk i vattnet

Anonym sa...

Den råa otäcka fuktiga kylan upplever jag som mest. -3 till -4 grader snålblåst och mulet är värst. Tack och lov varar inte vintern för alltid. Hav förströstan
Lena i Kalmar

Anonym sa...

Oh vad mysigt det är att bada med barnen, minns det som igår fast det är ganska många år sedan nu. Och själv blir man så mjuk i kroppen och nästan "viktlös". Härlig känsla och kul sysselsättning. Hoppas ni kom iväg, eller att det kan bli närmaste dagarna innan alla skolbarn har lov, för då om någonsin är det fullt i bassängen.
Kram Maggan1

ingy sa...

Mitt erbjudande om plask i pool står kvar! ;)