tisdag 1 februari 2011

längtar sol

Det är kallt för länge här uppe. En månad skulle räcka gott, kanske två, men sen vill jag se sol och känna värme igen.
Något som ju direkt blev påtagligt när jag kom hem efter en vecka i varmarestans var att mitt onda bäcken och biten i korsryggen från vilken värken startar och vandrar ner i benet gjorde sig påminda. Inget sånt därnere inte. Och då gick jag massor, i trappor, i backar och berg. Här tar jag mig till ett fik i stan (7 minuters promenad) och måste sitta och gnälla av mig för att klara hemfärden på lika många minuter och sedan gnälla lite till och i värsta fall ta tablett. Det är som mitt mittparti är i ett ilsket skruvstäd så fort det är runt nollan ellen mindre.
Skulle gått till sjukgymnast igår men var ju postkräksjuk och har nu ny tid på måndag. Får se vad han säger.
Har lite semester i Rom att se fram emot och där är det kanske inte badväder direkt men i alla fall lite mildare. Blir gott.

Appropå sjukdom och så. Jag är frisk. Tjohoo. Om man jämför med häromdagen. Lite feber än men magen mår topp. Milo och Mimmi simultankräktes i natt i flera omgångar fast verkar sedan dess hyfsat pigga. Nu är Marcus inte glad i magen och har feber så snart kan vi väl alla räknas som forna vinterkräkoffer. Skönt att man slipper tänka mer på det sen!

Efter många trappor men ännu inte framme. Helt färdig redan och härligt svettig men inte aj aj.

Bror A och jag rör oss mot toppen och lämnar gamla Puerto Rico bakom oss.


2 kommentarer:

Djävulens advokat sa...

Oh vad jag INTE vill skriva så här, men du vet väl att man kan få vinterkräksjuka hur många gånger som helst.. Vet familjer där det bara gått runt runt. Så fortsätt vara försiktig. Du är INTE immun för att du just har haft det!

Anonym sa...

Fina bilder, men ack så högt - inget för mig!
Kall vinter och onda leder är ett otyg, men det är hopp om varmare klimat, om inte annat så i Rom!
//Maggan1