tisdag 15 februari 2011

tura till stada

Det bidde inget badande idag, bara en tur till stan och tillbaka med Miloboy och helt ärligt så var nog till och med det i mesta laget. Visst var det kul att busa med mamma på Åhlens och springa och gömma sig mellan hyllorna (jädrar vad liten han är och mitt hjärta stannade varje gång han försvann bakom en hylla för liten visst men inte desto mindre snabb) men att gå dit som jag trodde han skulle gilla var inte hippt. Så jag fick bära. Dit och hem. Jag tog det som dagens träning och gick aldrig till gymet som planerat. Så får jag göra. Byta. Ska situpsa och planka mig ett tag på golvet innan spikmatta och kommer sen somna nöjd.
Får se om det blir bada på torsdag istället. Känns som det.

Puss och god natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Synd att det inte blev något badande, men testa torsdag för sen nästa vecka är det säkerligen mängder av skolbarn. Och om Milo kan försvinna bland hyllorna på Åhlens, så är det minst lika jobbigt att hålla koll på honom i bassängen bland "tusen andra" barn. Bara ett gott råd i all välmening.
Men förstår att du fick din beskärda del av träning genom bärandet av killen. Och vad gäller byta syssla, gym contra bära barn, så är det ju flexibilitet som gäller. Kan man inte vara flexibel så blir allt så mycke tristare!
Sov gott och kram till dig och hela familjen! //Maggan1

charlotte sa...

sugen att blogga på spotlife.se?? maila info@glitzy.se för mer info
mvh charlotte

Unknown sa...

Hej!!

Jag har en tävling på min blogg där jag tävlar ut en badblöja och lite leksaker. Vore jätte roligt om du ville vara med och tävla. Om inte ber jag om ursäkt för smygreklam. =)

// Sofie

http://sofiechilds.blogg.se

Anonym sa...

Låt bli situpsen tills ryggen är okej!! Kör bara planka.
K2