torsdag 9 juni 2011

rabarber och purjokycklingDet här var riktigt bra, säger Marcus Birro.

6 kommentarer:

Gråa musen sa...

Asså fattar inte hur du får all inspiration till allt smarrigt!!! Här är vi inne i en hopplös "barnmatsperiod" med spagetti och köttfärssås och korvstroganoff och dylikt i långa banor. Hoppas att dina barn sätter värde på allt smarrigt de får prova på. :-)

Birgitta å Nyfikne Herrn sa...

Ser onekligen gott ut! Det är otroligt svårt att hitta variation på vardagsmaten, även om man inte har barn. Då blir man bekväm och vill ha så lättlagat, som möjligt= onyttigt!

Anonym sa...

Hörru, jag har sagt det förut, men du borde ta och skriva ihop en kokbok! Jonnas absolut bästa eller nåt sånt skulle den kunna heta. Innehåll: Ja, det vet du redan, recept och fina bilder på dina fantastiska garneringar! Ta dig en extra funderare på det, jag tror det är en alldeles utmärkt idé!
Tänk om jag hade hälften av din inspiration när det gäller matlagning, men det har jag inte.
Ha det!
Kram Maggan1

Mia sa...

Åh vad gott det lät! Lägg gärna upp receptet :)

Anonym sa...

Kan du inte lägga ut receptet på kycklingen? Ser supergott ut!
/ Elin

Anonym sa...

-säger Marcus Birro ? Hm,redan där blir jag liite tveksam då han och jag kanske inte alltid är sams med tanke på hans kyrkliga åsikter om tex. abort,och annat högtravande borgligt synsätt. Tar inte så lite stuns av maten och kryddar sannerligen inte rätten.God mat annars,lagade den idag,tack för receptet och gillar faktiskt din blogg när du inte är alltför tjurig.