torsdag 9 juni 2011

djur är också mänskor

Sitter och pratar väder, aningen netvöst, med en superfin kille. Dagmatte är i tvättstugan och hundrädde jag kände mig kaxig efter ett glas vitt, tyckte att vad fan och stannade själv med nya polarn som stått och flåsat nu i fem minuter nonstop bredvid mig. Jag vågar inte röra annat än mun och tumme.
Wish me luck:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas din nye polare slutat flåsa framför dig nu och att dagmatten kommit och tagit hand om sin lille kille. Själv älskar jag hundar och skriver verkligen under på att "hunden är människans bästa vän". Men förmodligen är friden hemma hos dig återställd nu, har ju gått några timmar sedan ditt inlägg!
Nu tänkte jag försöka mig på att sova lite, men här är så fuktigt i luften och åskvädret ligger och lurpassar i horisonten, så vi får väl se hur det går med sömnen.
Kram Maggan1

Gråa musen sa...

Fy bubblan... Jag är livrädd för hundar... men han ser rätt harmlös ut den här unge herrn. Så du överlevde nog :-)

Helene sa...

Han ser glad ut! Han är nog inte så farlig :-)

Särla sa...

vilken otäckt fin Rottis!!

Anonym sa...

Gud så söt! Du överlevde nog denna goa varelse. krama barnen

Anonym sa...

Jonna...du är bara ovan vid hundar.Att hunden är Människans BÄSTE vän tycker jag är så helt löjligt och fel,då hunden är så jävla ÄGD och så beroende av ägaren.Tro fan att hunden viftar på svansen och slickar runt av uppskattning.Självklart kan en del få en vän i en hund men detta uppgivna,hysteriskt kärlekstörstande hysteri som vissa hundar uppvisar är så sorgligt.Självklart är många katter i liknande situation men de har trots allt en slags avskärmning,nonchalans,stolthet som fascinerar mig.Jag gillar katter OCH hundar. Kijan

Anonym sa...

Hunden avläser ju dig blixtsnabbt Jonna.Hursom vill jag tipsa dig om en annan blogg som jag tror du kommer att gilla ....nämligen ONEKLIGEN.