lördag 11 juni 2011

mat och sömn

Ska iväg och dunsa i sängen alldeles strax. Har varit och är väldigt trött just nu, men jobbar på det och ett bra ställe att göra just det är sängen såklart.

Ska lägga ut receptet på supergoda kycklingrätten imorgon och då får ni också citrondoftande köttbullsditot.
Känner mig fullständigt förvirrad.
Linas matkasse som har en hel del att göra med mina kökskonster (aj jäklar vad det åskar, dundrade och blixtrade nästan samtidigt precis nu så jag tappade ner både haka och lite annat i naveln) har innehållit flera fantastiska matupplevelser de senaste veckorna varav flera haft frukt som ingrediens. Och detta, mina vänner, är egentligen emot allt jag vet och tycker.
Tyckte.
Måste omvärdera mina smaklökar och åsikter orsakade av dom för äpplecurryfrikadellerna, rabarberkycklingen, citrondoftande (citron och fisk, visst, men med köttbullar? Jodå!) nötfärsbullar och gamla klassikern ciderkyckling med lingon har varit såna smaksensationer att jag inte längre kan yla saker som -frukt ska inte vara i mat. Även om mimosasallad fortfarande och för alltid är bojkottad ur min mun.

Alltså jäkklar i min låda vad det dundrar ute. Mäktigt.
Nu sova.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner Lina (hon är gift med min sambos kusin) och när du skriver fina saker om hennes matkasse brukar jag visa henne det. Hon blir alltid väldigt glad och tycker det är jättekul att läsa.:)
/Mia i Norrköping

Anonym sa...

Ser fram mot fler recept och uppläggningar! Du är så himla duktig på det här med dekorationer på dina maträtter!
Här var också ett förfärligt åskväder igår, OCH regnet bara öste ner, gatan liknade mer en flod än en gata!
Gubben min gillar absolut inte frukt i maten, vilket jag gör, så det blir lite kompromisser emellanåt. Sen måste jag ju säga att jag gillar verkligen mimosasallad!! ;-)
//Maggan1