fredag 23 september 2011

café copacabana

Fick en karta och en lista med ställen värda att testa av familjen som bor här i lägenheten i första hand så att säga.
Med listan kom också presentkort till ett par av fiken så att vi verkligen liksom måste prova (fatta fin gest!) och idag var det dags för copacabana.
Kände mig skeptisk till en början när jag borrade in mig med vagn och två barn mellan borden och människorna som mest såg ut att vilja vara ifred ihop.
Men vi fick plats och jag lämnade vagnen bredvid disken vilket gick utmärkt enligt trevlig personal.
Vi beställde laxmacka, caffelatte och lite småkakor med ekosaft och satte oss efter att Mimmi gått omkring och hälsat alldeles för högljutt på precis alla -hellåå, hellåå!
Mackan var toppen och kaffet bra. Det fanns lite leksaker som barnen gillade att pilla på så även om det först inte kändes helt hundra att komma med hela arme'n kände vi till sist oss mycket välkomna allihopa. Inte gjorde the Smiths saken sämre. Morriseys stämma piggar upp i alla lägen.
Så det lär bli fler turer till copacabana. Nästa gång kanske ändå ensam så jag tillsammans med de andra får en stund för mig själv.
2 kommentarer:

Linuxtjej sa...

Du kanske inte vill kommentera det på din blogg, men vad är det som händer med din gamla arbetsgivare Kulturkammaren och vad är det för slags "häxjakt" de bedriver mot dig? Du har antytt saker, men inte skrivit rakt ut.

Anonym sa...

Tjusig gest av lägenhetsinnehavarna att förse er med såväl lista på bra fikaställen som presentkort till några av dom! Det är inte varje dag sånt händer!
Kul också att du blev nöjd redan vid första testet (om jag inte läste in det hela fel).
Trevliga foton också, men det är dom ju alltid.
Ha det gott! Kram Maggan1