onsdag 28 september 2011

en räka senare


Det där är en räka, på bilden däremellan. Alltså bara en -toooor, som Milo säger. En Jätteräka, vilket nog inte behöver tilläggas men ändå.
Vi kör indiskt just nu. Ofta och gärna. Det är gott och här omkring finns en del att välja på.
Ja det var väl det jag ville säga så här en räka senare.

3 kommentarer:

Arvegil sa...

Gah! Jag blir galen på ditt nya bloggutseende. Det är väl rätt så snyggt, men lite för rörigt för mig som är halvblind ... och nu är det tredje gången jag försöker kommentera..

Kram på dig, jag älskar din blogg men den här layouten fixar jag inte riktigt. Så jag får skylla mig själv helt klart, men det får bli en Jonna-paus ett tag!

Kram på dig

Anonym sa...

Har varit lite strul med din bloggsida några dagar, men nu ser det bra ut igen. Härliga bilder OCH en verkligt toooor räka! Hoppas nu bloggen inte börjar strula igen utan att allt är "som vanligt" igen. Kanske Blogger haft problem, hörde om någon annans blogg som också strulade och där gick inte att skriva alls.
//Maggan1

Anonym sa...

Snälla Jonna! Köp inte jätteräkor! Böndernas mark i bl a Bangla Desh blir förstörd av odlingarna och de blir utan bostäder och försörjning. Det är en fruktansvärd situation som endast kan stoppas om efterfrågan på jätteräkor försvinner.

Mia i Stockholm