lördag 10 september 2011

han kom inte sist -att träna vals


YouTube Video

Marcus är väldigt snabb med att påpeka vem av oss som "kan" dansa när vi ska träna vår vals.
Jag låter honom tro att det är han, för husfridens skull, och hoppas samtidigt att han en vacker dag, gärna en av de närmsta, inser att 3 poäng från Tony Irwing inte nödvändigtvis betyder någonting och accepterar 1-2-3 som sina och mina ledord under de magiska minuterna.
Fast tills dess får han gärna visa mig och dig hur man valsar när man "kan".
;)

7 kommentarer:

Sachikoblog sa...

Hahahaha! Jaja låt grabben få dansa vals som han vill, men då får han lyfta upp dig så du inte nuddar vid golvet och då kan inte era fötter trassla in sig.

Anonym sa...

Jaa du, det här med att dansa vals är inte så lätt egentligen. Min man har aldrig lärt sig detta, men han kan dansa allt möjligt annat. Men vals, nej det går bara inte.
Men det brukar ändå se riktigt vackert ut när brudparet skrider ut på golvet för bröllopsvalen. Det är romantiken och stämningen inför och under dansen som är det magiska och som fäster sig inom brudparet framför allt, men också inom gästerna.
LYCKA TILL! Kram Maggan1

Anonym sa...

Klippet är för härligt! Tack för ett gott skratt (med hjärtat på rätta stället). Ni är underbara som delar med er av vardagens nöjen - tack!
Kram Louise

Christina sa...

sareworHahahahaaaaaaaaaaaa.....ja, detta är en kille, som är otroligt duktig inom sitt gebit och jag tror många med mig är glada över att det gebitet inte är att dansa vals. Detta var en katastrof....:)

Tina sa...

Vals går väl i fyrtakt? Spelar roll, det kommer att bli kanonbra! Finns bara känslan och kärleken, så ordnar sig allt! Lycka till!
Tina

Anonym sa...

Hihi ;) Roligt och gulligt....
Lycka till med fortsatt övning!
Mvh Anette

Anonym sa...

Låt Marcus föra bara ni inte trampar varandra på tårna. Ham har ju vaarit i Lets Dance. Förresten det kan bli ett roligt minne för livet. En måste vara följsam , det är vackert med en bra brudvals. Tror du /ni har lite bröllopsnerver nu . Krama de små o låt de också få en rolig s dag i alla fall Milo för han är stor nog att minnas. Träna på att svänga det gjorde jag , med farsan KRAM.