söndag 25 september 2011

imorgon blir det tuff tuff tåg igen

Jag och Milo ska ta en tripp till Norrköping imorgon. Till vårt hem som inte längre jättemycket är vårt hem nu och än mindre blir det efter att vi fått hem katterna som vi ska hämta. Så härligt att få hit dom, våra håriga små.
Vi hinner träffa lite vänner med, framförallt Läyvi som Milo saknar. Känns bra. Sen ska vi hem hit igen.
Det börjar bli lite hemma här nu. Lite. Finns saker, förutom katterna som vi ska få på plats först, men sakta och säkert så.
Det var gårdstädning ute (var annars?) idag. Tog med Milo och vi krattade lite i sandlådan och hälsade på grannarna. Mycket trevligt. Gäller att ta lite initiativ och jag som är lite rädd för stockholmare har en del att övervinna, men det ska nog gå det med.

Nu blir det wordfeud kombinerat med lek och städning. Känner mig verkligen som en riktig kvinna när jag samtidigt som jag plockar undan och underhåller barnen, är social, kreativ och gympar med ordförrådet (bolls är ett slags ord, inte det bästa men ändå Marcus :-)). Snacka simultanförmåga! Skulle någon betala mig hade jag ju vips varit karl med.
He he ;-).

2 kommentarer:

Beatatjata sa...

Läst ikapp efter två veckors semester (varit på bröllop i USA samma dag som ni gifte er!). Vilken vacker brud du var, underbar klänning, håret, blommorna... Så fint! Stort grattis i efterskott och all lycka i framtiden.

Anonym sa...

Hoppas ni får en bra dag i Nkpg och att det går bra med katterna på återresan till Stockholm.
//Maggan1