torsdag 29 december 2011

alltid dessa barnvagnstankar

Ska iväg och städa på nya stället så vi kan flytta in i år. Inte många dagar kvar om man ska hålla den målsättningen så vi får skynda på.
var på Mio och fyndade 3 vita tavellistor som jag tänkte ha som pockethyllor i hallen. Kan bli mycket bra. Ni får se resultatet sen, är själv mycket spänd av förväntan.

Mitt i allt detta funderar vi på ytterligare en ny vagn. Sulky. Paraplyvarianten. Får nog sälja Phil and Teds. Den får precis plats i hissen om inte syskonsitsen är på fast då är ju hela idén med den vagnen lite borta. Bättre med mindre vagn som man inte behöver förlora förståndet med när man ska hem eller hemifrån. Dessutom börjar Mimmi tröttna på att sitta där nere och Milo vill nästan bara gå så en sulky med ståbräda tror jag det får bli.

Tips?

Har redan en sulky men jag vill ha två rullande åbäken eftersom det ändå händer att man behöver en till vardera barn.

6 kommentarer:

Miiias sa...

Det är inte lätt att välja i barnvagnsdjungeln, vi köpte nyss sulky och vi valde Crescent, liten men stabil och med fullt liggläge, vi är jättenöjda.
Hoppas ni hittar nått bra. Kramar

Anonym sa...

Jag är ju en stark Emmaljunga förespråkare! Har i och för sig inte testat andra heller... :)
/mickis

Anonym sa...

Har provat alla sulkys och den jag tycker är bäst är Brio Race, oslagbar. Köpte en dyr ny Kronan sulky men den var det bara konstigheter och knas med, Emmaljungas känns lite klumpig jämfört med Racen & Crescent är för stor tycker jag, liggläget är fullt tillräckligt i Brio Racen;-)

Anonym sa...

Brios klassiska sulkys. Är sjukt nöjd med min och ett stort plus att man kan välja den i olika färger! Sonen fick en rosa, han älskar att sitta i den, ofta framför tv:n. *ler*/Carina

Anonym sa...

Rekommenderar en sulky med snurrhjul fram. Otroligt smidig att köra o sparar på axlar o nacke då du inte behöver lägga tyngd på handtaget för att svänga utan bara styra. Väldigt lättkörd i butiker tex... Brio har en sån som jag inte kommer i håg namnet på... ///Lisa

Malin Hammarstrand sa...

Brio Race röstar jag på!!själv är jag på jakt efter en begagnad Phil and Ted, till ett bra pris. Kanske behöver ni en ny ägare till er? ;-)tveka inte i så fall Jonna! kram Malin

malin.mcleod@yahoo.se