måndag 19 december 2011

två timmar senare


Före, mellan, efter.
En del hade redan flyttats sedan före bilden men resten fixade jag helt solo nyss.
Jupp.
Finnjonna fixar biffen.

-Jaaa men gör det.
Ställ dig upp och ropa: yeeeeey gooo jonnnaaaa!
För som jag äger!
Det gör du också, men just, just nu, framförallt i mitt liv, är jag både kung och fosterland, president och prinsessa och massa mer därtill.
Jag ska nog sadla om.
Bli snickare.
Eller byggtyp.
Sån jäkla skön känsla det är att göra, skapa och sen SE resultat. Hade det inte varit för att jag nu knappt kan gå skulle jag bli alla byggjobbare i världen.
Får bli författare istället. Sitta och skapa och SE resultat.
Hmm :)

Några idéer på hur göra finare i barnens rum? Efter att jag byggt och flyttat möblerna hade jag inget mer att komma med utan det gick stå där det fick plats och plats är det ont om...

5 kommentarer:

cecilia sa...

Sååå fint du gjort, Jonna! Det ser mysigt ut redan nu, tycker jag! Kan tipsa om lite roliga och fina förvaringsgrejer till barnen från www.lyxigaplatburkar.se . Speciellt fint om man har ett rum i lite neutral färgskala! Så småningom kan man ju satsa på hyllplan lite högre upp på väggarna med sånt som inte används så frekvent! Vilken härlig julklappsidé med "gamla" älsklingsleksaker! Ha en fin jul!//Cecilia

Anonym sa...

Det är jättekul att se ditt flyttande och byggande! Sängarna kan väl inte stå på så många andra sätt? Däremot finns det plats uppe vid tal för hyllor, det kan få plats allt möjligt där, från hängande växter (har man pall kan man vattna fast man är olång)till leksaker som står på "saknad" apropå ditt inlägg om hur gamla leksaker blir nya. Det är också fint att hänga saker i taket, nu i juletider fina julkulor och annat, sedan fåglar, skepp, whatever u like. Då får de små något att titta på när de ska sova.

Anonym sa...

Jonna, vad säger man?? Du ÄR helt enkelt fantastisk. Jag ställer mig upp och applåderar dig! Och inte nog med att du är planerare, inköpare, byggjobbare, fixare så är du ju också en riktig "matmamma" och författare!
Det är bara några av de termer jag kommer på som du kan ha på ditt CV och visitkort!
Bra jobbat! Flyttar ni in er själva nu ikväll, eller?
Stor kram från Maggan1

Byggare Bea sa...

Hatten av för dej Jonna. Tamejfan om det int är perkeles sisu i dej. Du kunde faktiskt använda dej av Nokias gamla devis ( fast nu har dom ju drattat på arslet iofs ):
"Managemant By Perkele.
OBS: jag är själv svenska men en satans byggartjej by myself :-)

Anonym sa...

Hej på dig...jag hade satt in en våningssäng istället, så att barnen får mer lekyta. Satt upp ett hyllsystem på väggen till alla leksaker, böcker. En av väggarna hade jag satt en fondtapet på.
kram