måndag 2 november 2009

aj aj aj aj ont

Min lilla älskling har fått sin första fläskläpp, stackarn! Som en boxare ser han ut på överläppen som snett hänger över fina munnen. Han ramlade omkull från sittande och landade rakt på fina fejjan och pang bara. Buhuu så det gräts efteråt. Mammahjärtat mitt gråter än fastän Milo återhämtade sig rätt snabbt och började direkt le sitt numera något sneda leende när han anade att tutte skulle trösta.
Kärleken då.
Nu sover han.

4 kommentarer:

Anna-K sa...

Hej!
Stackars lille kille! Hoppas det lilla "risgrynet" inte fick sig en smäll.Önskar lille Milo är pigg för övrigt o att ni får sova gott i natt!

Anonym sa...

Stackars Milo! Fläskläpp! Men det lär ju inte vara den sista. Jag minns väl när vår son ramlade rakt framåtstupa på asfalten och skrapade sönder ansiktet! Självklart grät han så det stod härliga till, men den som grät längst var nog jag! Varje gång jag tittade till honom på kvällen började jag gråta, och sonen – han sov så gott! Idag finns inte ett spår av det ”trasiga ansiktet”.
Skönt att han sover nu Milokärleken , för jag antar det var honom du menade!
;-))
Kram till er, men mest till Milo när han vaknar med sin fläskläpp. Den är säkert mindre när han vaknar nästa gång.
PS Min mamma lärde mig att lägga en kall sked/bordskniv på bulor och fläskläppar när man slår sig. Då blir svullnaden inte lika häftig. Och det stämmer enligt min erfarenhet. Snart är det ju tyvärr så att Milo får både bulor och blåmärken lite varstans i takt med att han börjar röra sig mer och mer. Men kall sked/bordskniv på ”skadan” är ett bra tips jag gärna delar med mig av!
//Maggan1

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Vill bara säga att jag idag har kommenterat att jag Bloggar med dej o Marcus i radio Krsd förmiddagsprogram där dom undrar om bloggandet . jag berättade att jag fölljt era bloggar sen feb 08 o lite hur det är . Kramizar från Åse i Hässleholm.

Bloggibompa sa...

░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀
- På dig. ツLäs Bloggibompa för omväxlingens skull, nyheter, video-klipp, bloggare och mycket mer, allt för humor och allvar! ツ