onsdag 25 november 2009

kom igen Jonna

Jag och min tumme alltså.
Vi sitter ihop på mer än ett ställe. Riktigt fastklistrat ihopihop.
Kan bli galen på mig själv och att jag aldrig får saker gjorda. Har hur många högar, både på bordet och i huvudet av ting som väntar åtgärd och nu är det faktiskt dags. Nu ska den ur. Tummen. Ska slita mig om jag så blir blå i ansiktet men ur ska den!

2 kommentarer:

Liselotte sa...

Dessa tummar ja! Äsch,man får säga som min dotter sa när hon var mindre (är 18 år nu) och jag undrade varför hon inte hade städat upp i sitt rum - "Huvudsaken är ju att man har roligt!"... Det är en bra devis tycker jag! Den kommer man långt på. Hur gick det i natt, för lillkillen,mamman och pappan?
Må så gott!
Hälsn. Liselotte

Anonym sa...

Undrar hur det gick i natt med sömnen, funkade det utan natta-mat från tutte?
Jag har också svårt att få tummen ur och få saker gjorda, vet inte varför. Har en massa ambitioner, men hux flux är dagen slut och nästan inget av det jag tänkt mig är gjort. Men jag har haft trevligt. Och jag måste då säga att jag tycker du hinner med jättemyckete hela tiden. Högar på bordet har nog dom flesta, och som sagt högar i huvudet också (ambitioner etc), sörj inte för det. Far sa alltid så här: Kommer tid kommer råd - Kommer snö går han å (=av) (far var smålänning).
Och den devisen brukar jag försöka leva efter.
Kram Maggan1