måndag 16 november 2009

där satt den

Wohoo. Natten blev en natt av succé. Milo vaknade en gång och somnade om efter lite klapp på rumpan. Sen vaknade han en gång till vid halv sju då jag ammade (enda gången) honom till sömns igen och inte förrän nio gick vi upp och började vår dag. Vi höll på att bli försenade till öppna förskolans sångstund och det är rätt bra jobbat tycker jag.
Nu sover han och jag ska lägga mig i soffan och klappa katt till bra bok.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt att det blev en sån succénatt! Nu är han på G, du ska se att nu blir succcénätterna bara fler och fler.
Hoppas det var kul på ÖF och att ni hat en bra dag för övrigt!
Kramar från Maggan1

Anonym sa...

Men snälla nån...nu ska han vara med i lets dance också?? Hur mycket tid är ni redo att offra i från varandra för att få "synas"? Det är lite svårt att få förtroende för er, ni vänder kappan efter vinden (media) hela tiden känns det som. Lets dance..han kommer ju aldrig att vara hemma? Vill bara att ni tänker er för, ni har ju haft det tufft redan som ni har det. Varför utsätta er för ännu mer? Såg att läkaren rekommenderat Marcus att röra på sig, men det kan han ju faktiskt göra utan att vara med i tv. Sorry att det blev lite mycket Marcus nu..men jag vill att ni ska vara rädda om varandra, och om Milo, vars första år snart har gått.
Kram

Cecilia sa...

Vad härligt!! :-)
Hoppas det går lika bra i natt.
Längtar tills på torsdag då vi ses igen.
kram

Mamma Mu sa...

Som du kämpar! Det verkar ge resultat! Följer din blogg sedan en lång tid tillbaka men kommenterar inte så jätteofta. Det är roligt att följa dej och livet med lille Milo. Stor kram från Åsa

Susanna sa...

Vad härligt! Jag hoppas att det kommer att fortsätta lika bra kommande nätter!

Mullis ska bli smalis sa...

Vad skönt! Då vet du att han KAN! Det kommer bara bli fler och fler sånna nätter nu! KRAM

Maria Moberg sa...

Ja tänk vad underbart!! Nu ska Marcus vara med i let´s dance också!!! Något som jag VET att du stöttar Jonna:-)

Mer Marcus Birro i media är något jag själv tjatat på hit och dit så skjut mig då också alla belackare! För jag tycker att Marcus har mycket bra och viktiga saker att säga. Sen är det härligt att han trotsar reumatismen och blir en förebild även på dansgolvet!

Har också förstått efter att ha läst lite här att en du Jonna har många sunda saker att säga. Ett härligt par med en underbar son som vi kan andra kan välja att uppmuntra och stötta!

Om någon inte vet om det så blir man välsignad om och när man välsignar andra!

Milo älskar sin mamma och pappa och uppskattar säkert ALLT stöd som hans härliga föräldrar får från dem som med rena hjärtan unnar de ALLT gott!!!!!

Sen är jag rätt övertygad om att Milos föräldrar kommer fram till de bästa lösningarna för honom och familjen!

Kram
/Maria

Anonym sa...

Vad härligt att läsa! Vi hade en kämpig kväll här hemma igår kväll, jag var ensam hemma. Men i allt skrik så tänkte jag på dig, och det hjälpte mig så mycket att veta att det förmodligen finna en till som har en liten söt gaplapp just nu.
Men tydligen hade ni det bättre och det är jag glad för.
/micks

Michis sa...

Jäklar vad duktig och bra du är! Jag är grymt imponerad. D är ju fjorton månader och vi håller på att kämpa som galningar (känns det som) med vaknätter och rumpklapp och vattenflaska och tröst för att få honom att sova i sin egen säng och inte bara sova i min famn vid bröstet. Inte bara DU är bra och duktig, Milo med såklart!
*Hejar med stora flaggan här*

Skoj att springa på er på stan häromsistens förresten! :)