tisdag 24 november 2009

minnet kort

Tur är att den lille aldrig verkar minnas något från kvällen innan. Eller så låtsas han bara för att lura och vagga in oss stora i en leende trygghet för att i lugn och ro ladda inför kommande skrikkalas som ju alltid slutar så som han vill.
Kan mycket väl vara så.
Den lille har hittills visat sig vara den slugna i sällskapet. Observera -hittills.
Ikväll har vi dock ännu inte kalasat.
Jag testade något annat och fick honom att somna bredvid mig i storan sängen och när han sovit i 20 minuter bar jag honom i egen säng. Ännu håller det och tummarna är hållna, alternativt uppe eller hur man nu vill ha dom för att de bäst ska verka.
Själv ska jag sova i soffa. Med öronproppar. Stora, fina, nya orangefärgade.
Det är Milos och pappas natt i natt och mamma ska sova.
Gott.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas det funkar att du får sova och Marcus tar natt-passet!
Jag lovar hålla alla mina två tummar också!
//Kram Maggan1

Anonym sa...

Hej Råden att du skall åka bort lämna Milo är helt kass vilka lyxliv lever de , man skaffar inte barn för att lämna dem då det blir jobbigt "tanter" utan söker den hjälp som finns av proffs. Barn har en inbyggd radar läser av omgivningen , pappa, mamma hur de mår o reagerar därefter , det gör t o m katter hundar. Självuppfyllande profestia kallas det om du tror att barnet skall skrika just då vid den o den tiden , det gör det till 100 % . Krama MILO.

Anonym sa...

Jag var där du är nu. Min yngste kunde verkligen inte slappna av förrän han fick snutta ett par minuter. Hur vi än försökte. SÅ vi bestämde att detta är inget problem och han fick göra detta tills han började lyssna på godnatt sagor och jag läste och låg bredvid tills han sov.
När jag inte var hemma under den tid han åt på bröstet var det aldrig problem, men så fort jag visade mig så var det dax.
Han bet mig aldrig och det var bara denna enda gång per dygn så det är skillnad ändå.
DU har problem med bröstvårtorna så jag vet att det är skillnad. Men om du inte hade det så kanske denna nattningsslurk inte var något problem?
Hoppas att du/ni lyckas eller hittar en mellanväg ett tag.
Nu är du så orolig för natten att trots dina leénden känner Milo av oron. Tror du inte det?
Lycka till och ta det lungt

Maria Moberg sa...

Hahaha det är en smart liten kille ni har fått till er!!!:-)))

Om ett år exakt vid den här tiden springer och går han omkring och det ska bli spännande att följa lille Milos väg i livet! Med såna föräldrar kan precis vad som helst hända, hehe
Träffade en underbar barnpsykolog på en fest för ett tag sen och berättade om vår lilla fyraåriga tjej som ständigt har svar på tal och lyckas få sin vilja igenom.

Den kloka psykologen påminde då mig om vår dotters föräldrar! -Va!? Är det verkligen så att hon har delar från både mig och sin pappa. Milda tider! Bäva månde bäva tänkte jag men log bara rart mot psykologen och svalde stort informationen;-)

Sen är väl sömn rätt överskattat! NOT:-)))

Kram

/Maria

Anonym sa...

testa öron proppar av silikon på apoteket jag kan inte sova med vanliga längre de ärhimelska

Anonym sa...

men anonym,vaddå lyxliv??? man ska väl inte glömma bort sig själv helt för att man får barn???? det är helt bisarrt att lämna sig själv behind, man är faktiskt både kvinna och människa-förutom att vara mamma. dumt skrivet.
man skaffar inte barn för att lämna bort dom, men för att låta dom komplettera ens liv. barn ska vara i centrum men inte vara centrum!