lördag 21 november 2009

ballongen

Nej, Boulognern ska det ju vara. Boulognerskogen i Gävle närmare bestämt, där tog vi en fin promenad i eftermiddagssolen jag, Milo och bror A. En väldigt vacker park den där skogen, med otroligt krångligt namn.
Men fint är det som sagt.
Sen blev det sedvanlig fika på Waynes, som jag gillar skarpt även här. Personalen på Norrköpingsfiket är suverän, liksom kaffet, men nya gävlelokalen på Drottninggatan slår de flesta. Väldigt sköna fåtöljer och soffor plus en massa yta att kryssa fram på med barnvagn.
Ikväll blir det bastu för både stor och liten och sen godis med TV. För den store.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej!
Nu har ju S varit väldigt snäll med sömnen tycker jag, han har sina nätter när han stökar runt men jag måste tipsa. Vi kör nån slags halv AnnaWkur som faktiskt verkar funka. S får äta ofta på dagarna och när vi tryckte in ett mål extra ( han äter allt med god aptit) på dagen så sover han faktiskt hela nätterna. Och vaknar han så är det iallafall inte äta han vill. Han vaknar oftast mellan 6-7 och då får han amma en stund ( slutar nog snart med det också )
Vi kör på välling runt nio, mellis vid elvasnåret, lunch kl 13, mellis igen runt 15tiden och middag vid 17-17.30 och så avslutas det hela med gröt vid 20slaget,precis innan läggdags. På ett ungefär. Han sover oftast en stund på fm och en stund på em. Vissa kvällar somnar han snabbt, kanske på runt 5 min och vissa kvällar tar det trekvart. Nästa steg är att han ska kunna somna tryggt själv men det får bli när han sover i eget rum! Testa, det kanske kan funka på liten M också?
Kram!
Trasselelin

Anonym sa...

Låter som det blev en fin promenad i eftermiddagssolen. Och sedan fika! Vilken lyx. Har aldrig varit på Waynes vare sig i Gävle eller Norrköping, sist jag var i Gävle fanns det inte något sådant fik på Drottninggatan.
Har intet bastat, klarar inte den värmen längre pga mina lungproblem. Men TV har jag kollat och ätit och äter fortfarande en hel del godis!
Hoppas du haft en trevlig kväll med de dina och att Milo sover gott och sover natten igenom!
Kramar från Maggan1