onsdag 11 november 2009

livet är en dans. nåja.

Vaknade hormonfri! Underbara kära kropp vad jag gillar den i dag. Inte bara hormonfri (det tillståndet är nog visserligen mer mentalt, men lika trevligt ändå, eftersom jag ju så sent som igår tog sista pillret), mina bröstvårtor har fått vila hela natten med och mår nu kalas.
Super.

En av kvällstidningarna hade ringt Marcus igår och frågat om hans medverkan i Lets Dance. Vilken? Undrade han. Ha ha. Skulle inte det vara kul!?! Är det något jag har önskat för honom, trots ihärdiga protester, genom åren så är det just medverkan där. Kan själv inte tänka mig något roligare än att ett tag som jobb dansa dagarna i ända och sen glänsa i glitterblåsa på fredagkvällarna. För att inte tala om den långsiktiga biverkningen -stärkt och smidigare kropp. Ja tack, ge mig! Tyvärr så var det bara snack, men nog skulle det behövas en dyster poetgök bland alla paljetter.

4 kommentarer:

Birgitta sa...

Jaa, kan vi inte få se Marcus dansa! Menar det.
Birgitta

Anonym sa...

Kul att dina bröstvårtor mår bra efter lite vila! Och att du också mår bra!
Kul att höra att Marcus är efterfrågad även till Let´s dance. Men det var tydligen bara "snack", kan det månne varit kvällstidningen Ab som ringt? Men måste varit en kul upplevelse när dom ringde!
//Maggan1

Anonym sa...

till Marcus:jag vill inte se dig dansa i tv, faktum är att jag inte vill läsa en enda krönika mer, jag vill se dig hemma hos din fina familj!! Dax för ansvar nu Marcus. Jonna ska banne mig inte vara ensam i detta. Varför är det tillåtet för män att vara så sjukt själviska när de får barn?? Skärpning. Din familj måste väl vara viktigare än jobbet? Ewa

Anonym sa...

Marcus är hemma mer än de "flesta" pappor genom sitt jobb!

Jonna kan ju i sin blogg känna sig trött och slut som ALLA mammor kan skriva under på att man känner ibland utan att det för den sakens skull är mannens fel!!

Om Jonna själv skriver att hon skulle tycka att det var skoj om Marcus medverkade i "lets dance" så ska väl ingen annan berätta hur paret ska leva!

Dans är en mycket bra och fostrande sportgren som vore alla förunnade. Bara kroppen håller....Nog skulle det vara härligt med Marcus sylvassa kommentarer och analyser i samband med dansandet...hehe

/Maria