lördag 28 november 2009

hudvård

Vårda det yttre och få det inre putsat på köpet.
Har köpt massa nya hudvårdsprodukter. Eller egentligen inte, köpte två och fick ett helt gäng på köpet. Älskar bonusar!
Känner mig väldigt glad, euforisk nästan, när jag tittar på mitt kap som står uppradat på köksbordet och ska där stå tills ikväll. Tror egentligen inte krämer är lösningen, men känns det bättre så känns det, ja i närmaste riktigt jäkla bra.

Skulle gått på bio idag med Jess idag -Flickan som... del två i Millenium trilogin, men det var utsålt. Det suger elefant*piiip* då jag var heligt laddad för drygt två timmar spänning och lite trevlig samvaro efteråt.
Nåja. Nu blir det "bara" trevlig samvaro vilket inte är så bara, medan Milo och papps har detsamma. Hoppas vi får en ny chans nästa helg och då ska biljetter köpas i god tid.
Hep.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med lite nytt för huden. Kul med lite nytt över huvud taget tycker jag! Och får man dessutom lite bonusar så blir det ju nästan bingo!
Vad trist att det utsålt till bion, snacka om att bli besviken! Hoppas ni fick det trevligt ändå! Du får se fram mot nästa helg och ev biobesök då istället!
Hoppas att också Milo och Marcus haft det mysigt tillsammans.
Adventskramar från Maggan1

Anonym sa...

Men det känns som att ni aldrig gör något gemensamt längre. Slåss ni om egentiden? Så fort Marcus är hemma då sticker du, och tvärtom. Kan inte Milo få ha två glada föräldrar hos sig samtidigt, eller fungerar inte det just nu?

Maria Moberg sa...

Så trist att det inte bidde någon film, men om jag har förstått saken rätt så går "dansbandskampen" på tv ikväll, hehehe

Själv hoppar jag det programmet och ska krypa ned med mina två minsta kids i soffan och titta på "Polarexpressen" för typ femte gången...Popcornsskålen ska fixas och sen är det mys så att det ryker om det!
Låter nice med lite krämer. Sånt piggar upp i höstmörkret!

Ha det bäst vad du än hittar på denna sista lördag i november!:D

/Maria

Härligt med hudvård sa...

Exakt finnjonna, känns det bättre, så känns det helt enkelt d-kligt mkt bättre. Och det där man känner inom sej lyser ofta igenom huden och rakt ut till omgivningen som en slags glöd av skönhet. Och simsalabim så har man blivit lite snyggare.