lördag 21 november 2009

solsken och dunka dunka

Inte så mycket dunka dunka kanske som sol. Men den skiner i alla fall, det gör den och vi ska gå på promenad.
Snart.
Milo sover. Han sov gott inatt med och vaknade bara en gång runt halv tre, somnade om utan tutte (!) och sov sedan till strax innan åtta. Tutte fick han inte förrän runt tio och då hade han varit utan länge. Jag vet, definitivt slut är det bästa och enklaste, men vad svårt det enkla kan vara. Nu hoppas jag detta det lite sämre och svårare sättet fungerar och hittills (i ett par dagar)har det inte varit några jättejobbiga situationer eller så himla svårt.
Ta i trä.

Inatt var jag och såg skräckis hos bror T och Cissie med bror A.
Hade laddat järnet och satt runt midnatt i soffan med skyskrapehöga förväntningar och öronproppar i öronen med en filt uppdragen till hakan.
Besviken kanske är fel ord att använda eftersom jag är glad att jag inte blev räddare, men jo, lite besviken är jag nog ändå. För så väldigt otäck var den inte. Läskig och jäkligt skrämmande visst men jag skrek eller hoppade inte till någon gång (kanske pga öronproppisarna, dumt att pula in dom) och det vill jag faktiskt göra, alltså hoppa till, av en riktig rysare. Fast den lever ju onekligen kvar och framför allt -levde kvar när jag efteråt låg och skulle sova i mörkret (med bara en lampa tänd). Och det är inte fy skam.
Så se den (helst på bio) om ni vill bli ytterligare lite mer rädda för mörker och onaturligheter. För det blev jag.
Jippie eller nåt :-/

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni hade en trevlig och skön promenad! Vi har också haft soligt och fint hela dagen, men väldigt blåsigt så det var ingen höjdare där ute tyvärr.
Så himla skönt att Milo sovit nästan hela natten och "klarat sig" utan tutte så länge! Det blir bara bättre och bättre nu, jag är övertygad om det.
Nä, skräckfilm lockar du mig inte med, jag sover så himla dåligt sen. Men jag kan tänka mig att det är med lite skräckblandad förtjusning som du satte dig till rätta igår ihop med familjen kollade.
Ha det fortsatt gott!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Solsken och dunka dunka:-)? Jag fattar inte....ska det inte vara folköl och dunka?

Anna sa...

Öronproppar är inte alls dumt när man ser skräckfilm. Är själv väldigt lättskrämd. Med propparna i öronen som går det bättre för mig. blir inte lika rädd. Kan verkligen rekommendera öronproppar om man ska se skärckis på bio eller vanliga filmer för den delen. Brukar ofta vara för högljusnivå. Kör med gula skumproppar som dämpar mycket på skräckfilmer och med vanliga musikproppar från apoteket på vanliga filer.