onsdag 11 juli 2007

då bär det iväg igen

Har suttit här vid datorn nu hela morgonen och utövat ett litet lätt missbruk jag fått en släng av. Resebokningar.
Det har ryckt i bokningstarmen sedan jag fick mail från Ryanair igår kväll att en mängd biljetter skulle reas ut. Hmm kan vara en av anledningarna till nattens ickesovning.
Fick nu till sist i alla fall saker och ting att gå ihop och har precis blivit stolt ägarinna av fem st flygbiljetter tur och retur till London i september för sammanlagt tio svenska kronor!
Är så glad just nu! Älskar att fynda resor och det här hamnar klart i min lilla fyndtopp.

Det bästa är inte resan och priset på den, utan vad vi har tänkt göra där... (Hade jag haft tillgång till ljudeffekter hade det gått på en trumvirvel här...)
Till den 20 september har jag nämligen köpt två stycken biljetter till Ricky Gervais senaste show på Hammersmith Apollo! Wiehiiiiiii! Det ska bli så roligt! Skrattar som en tok redan. Så kul är det!
Nu ska jag skrapa upp reserumpan och släpa mig ut på stan en sväng. Känner att jag förtjänar en kaffe efter morgonens hårda slit :-)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jäklar vilket fynd! jag svär och är grön av avundsjuka! men grattis iaf!=)

finnjonna sa...

Tack anonym! Det är inte försent än. Inte att få flygbiljetter iaf. Ricky kan vara svårare.

Anonym sa...

Tio kronor? Är det ens möjligt? Fan vad guld, jättekul för dig! Jag är också avis. ;)

Anonym sa...

Kul för dig och jag är rejält avundsjuk!!! Men faktiskt... glad för din skull

Anonym sa...

Jag satt också och kikade efter nån resa som vi kunde dra iväg på efter bröllopet, men jag tröttnade efter en stund...
Såg att du njöt av ditt kaffe när jag gick förbi uteserveringen du satt på ;-) Jag var på väg till blomaffären intill. Idag har det nämligen blivit bröllopspyssel. Kolla gärna om du vill: http://majsanna.blogg.se

finnjonna sa...

Tio kronor! Japp det är möjligt.
Anna: Bröllopsresan måste (ja eller måste och måste) gå till Italien ju! Romantik till tusen. Ska kolla efter lite och tipsar sen.

Anonym sa...

Tack för resetipsen på min blogg. Den "riktiga" bröllopsresan kommer antagligen gå till paradisön Mauritius nästa år. Det vi tänkt i höst är en minibröllopsresa. Vi får se vad det blir! Skavsta är ju perfekt. Bara en kvart från mitt jobb i Nyköping.

Anonym sa...

Det är ju helt galet trevligt! 10 kr..? Vi åker dit om 2 v och 2 dagar, för en tusenlapp var. Lite skillnad. Fortfarande billigt dock. Saknar staden så det gör ont i mig. Vill ju oxå till Prag, Paris, Venedig, Rom... Och tillbaka till Japan igen. Men vad gör man som student? ;)

finnjonna sa...

ingela: Ja visst är det! Det fins resor kvar... Rom och Venedig är en absolut rekomendation! Paris har jag aldrig riktigt fattat, även om man kanske bör se staden nån gång. Prag vill jag med gärna åka till! Och Japan, det skulle vara en hit, nu när jag börjat älska sushi också. Mums.

Anonym sa...

heja finnjonna