söndag 8 juli 2007

söndag

Söndagar är söndagar. Dagen efter lördag och dagen före måndag. En dålig kombination. Alltid.
Men det finns ett par höjdpunkter.
En är den brittiska kriminalserien Life on mars, lika härlig som låten med samma namn! Serien är faktiskt så bra att man ibland glömmer bort den dåliga kombinationen och av bara farten längtar till nästa sådan, för ännu en dos av härligt 70-tal genom rutan.
En annan höjdpunkt i våras var Six feet under som bokstavligen gick i graven för ett antal veckor sedan. Till min stora förtvivlan just då.
Fast samtidigt så hoppas jag nästan på en begravning i en, inte allför avlägsen framtid, på den förstnämnda höjdpunkten. Det finns en tendens till att göra Dallas av succeér och därmed blir dom till nåt helt annat.
Men för nu ser jag fram emot kl 21:15 ikväll.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna.

Jag läste din föregående blogg och jag tycker nog att ni som faktiskt "orkar" dela era tankar så här öppet är rätt modiga... Jag har haft funderingar på att starta min egen, men efter att ha läst vad du beskrivit och sett Marcus blogg så drar jag mig verkligen för det. JAG har inget behov av att läsa och svärta ner någon som tycker annorlunda än mig och förstår inte heller andra människors behov att göra så. Att jag läser och kommenterar din beror på att jag tycker att du verkar vara en kul person med kul kommentarer i livet, trots det du går igenom- absolut inte för att beundra eller stärka ditt ego. Jag tror inte heller att andra som skriver här gör det pga det. Jag hoppas du i fortsättningen kommer "gå på" som tidigare och inte dra dig för att skriva vissa saker, de som tar illa upp kan leta sig till likasinnade och slå sig själv för bröstet.

För mig är det bra att läsa det du skriver, vi befinner oss i liknande situation i livet och dina inlägg får mig att inse att det finns så mycket mer än "bara" sorg efter våra änglar och längtan till framtida barn. Tack för dina distanserande kommentarer om vardagens små under...

finnjonna sa...

annaj: Tack för din kommentar. Jag kommer "gå på" på samma sätt som tidigare, det är ju det enda sättet jag känner till :-).
Det glädjer mig jättemycket att du och förhoppningsvis andra kan hitta nåt "bra" i det jag skriver, för i första hand är ju skrivandet som en ventil för mig, men sen som den där väldigt viktiga kryddan, ja det är där kommer ni in.
Om du känner för att skriva en blogg gör det! Eller testa. Det är lite läskigt emellanåt, men absolut värt det alla gånger.
Kram!