fredag 20 juli 2007

hoppas det hànder nàt!

expressen torsdag 19 juni
http://www.expressen.se/debatt/1.766199/jonna-vanhatalo-om-att-forlora-sitt-barn


I Venedig àr det varmt och gott fòr òvrigt!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jättebra skrivet!! Du, undvik att läsa kommentarerna på din artikel i Expressen. De är kända för att försöka sprida värsta sortens elakheter. Fråga mig inte varför de gör det. Men man förlorar tron på mänskligheten när man läser vad en del skriver. Och mänskligheten kan och vill bättre än så!

Ja, nåt måste verkligen hända. Tack Jonna för att du orkar ta den här kampen!! Du är stark.

Anonym sa...

Håller med maria helena. Kommentarerna är ju fruktansvärda, men jättebra skrivet av dig.

Ta hand om varandra i varma Italien.

Anonym sa...

Hoppas du har det bra på södre breddgrader...

Läste artikeln, jättebra. Tragiskt att behöva läsa de något (!?) inskränkta kommentarerna... Om det någon gång kunde bli seriösa reaktioner. (Kan ju bero på tidnigens seriositet visserligen.)

Sköt om er
Anna

Anonym sa...

Hej Jonna
Jag håller med dig i allt du skriver, och orkar inte läsa vad människor har kommenterat. För om man inte varit med om det, så kan man inte förstå hur det känns. Att förlora sitt barn är det absolut värsta som kan hända och att sedan behöva försvara sin sorg utöver det är nästan övermäktigt.
Jag hoppas att du och Marcus snart får ett litet kärleksbarn, en liten syster eller bror till Dante och Liten.

Anonym sa...

hej...vill bara säga att jag läser lite här och tycker det är strongt av dig att berätta om det som hände er...Vidriga kommentarer i artikeln tyvärr...

KaKi sa...

Dårarna samlas i kommentarerna... Var ungefär samma vrickade kommentarer och dessutom samma kommenterare den dagen min hjärtefråga var uppe... Man undrar hur de tänker

Men din text grep - som alltid - mitt hjärta med en järnklo...

Mia sa...

Jonna// Väldigt bra skrivet! En debattartikel som kändes ända in i hjärteroten. Ärligt och så utlämnande. Modigt! Hoppas att denna fråga kommer upp på agendan nu. Det vore verkligen på tiden!

Vi får hjälpas åt på alla fronter. Mitt bidrag hittar du här:http://www.kristdemokraten.com/article_secure.asp?Article_Id=25621 (ledare)

Jag hoppas att ni får några underbara dagar i Venedig!

Eyes Wide Shut sa...

ödets ironi, jag hittade till din blogg ett par dagar innan artikeln i expressen och kände direkt igen att det va du! reportaget va jättebra och välskrivet och träffar med all säkerhet rätt i flera hjärtan än mitt!

tack för att du kämpar för många av oss där ute!
/M

Anonym sa...

Hej Jonna!

Läste i Aftonbladet i dag om er. Jag önskar er verklige lycka till och hoppas att allt ska gå bra!

Tyvärr så är jag orolig också. Det står i artikeln att du har mobilt bredband. Vill inte skriva om detta här, men det är inte bra för våra kroppar eller foster/nyfödda.

Kontakta mig gärna så tar vi det på mail. sjunnesson.robert@gmail.com

Har även en blogg om detta ämne. mobilsmog.se

En stor KRAM till er alla!

/Robert

Här är en artikel som ger en vink över riskerna: http://www.miljomagasinet.se/artiklar/080429_fosterstralning.html

Anonym sa...

Hej Jonna,
jag läste artikeln om hur ni förlorade två barn i mitten på graviditeten.
Samma sak har precis hänt mig, jag blir ändå tröstad av att jag inte är ensam. Jag var i vecka 17 och förmodligen så var det obehandlad urinvägsinfektion som var orsaken även i mitt fall.
Det glädjer mig verkligen att ni nu har två fina barn nu, detta ger mig hopp om att även jag kan bli mamma en dag trots rädslan över att samma sak ska hända igen. Om du har tips och ideer om hur man tar sig igenom en sån här händelse så vill jag gärna veta. Man pratar inte om sådana här missfall, det är tabu...vilket gör det ännu svårare för den som råkar ut för det. Ha det bra!