tisdag 6 maj 2008

morgonkaffe

Inatt kom svetten. Vet inte om det var av allmän ångest eller en direkt biverkning av puffandet. Har ju blivit varnad. Såklart försvårade det mitt sovande. Ingen bra natt inatt alltså. Och snart tandläkare. Den här dagen kunde börjat bättre.
Fast ikväll blir det trevligt. Risken är överhängande att jag åter kommer få smaka på lakritsbrule. Vi ska nämligen ut och fira kära mamma och svärmor som fyller år imorgon och såklart måste vi köra det med dn oförglömligt gudomliga brulen från härom veckan. Får se hur det smakar nu när förväntningarna är enorma.
Min överläpp är kvar. Likaså fjunen som var målet för operationen och så en hel del vax som inte vill lämna mitt ansikte. I min iver att rensa ogräs i rabatten gjorde jag väl nåt tekniskt fel. Men håret är i alla fall RÖTT.

4 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

Använde du du "våtservetterna" för att få bort vaxet? Tyvärr skickar dom med så få servetter så man får klippa en liten bit varje gång man vaxar och ta bort resterande vax med men det funkar att få bort det med iaf, tycker jag.

Sen brukar jag få ta strippen och köra flera gånger på vissa ställen där håren sitter som berget. Några få strån ger aldrig med sig ändå och får tas bort med pincett.

Anonym sa...

Härligt att läppen är intakt. Gillade bilden på dej igår, du bjuder verkligen på dej själv. Sånt gillar jag.
Hoppas ni får en trevlig dag med mycket lakritsbrule.
Ha de gott
Nikki

Anonym sa...

Jag har aldrig testat vax. Dra över lite snabbt med rakhyvel på benen och under armarna är ungefär vad jag lyckas med. Så några vaxtips kan jag inte stå till tjänst med. :)
Hoppas ni får en fantastisk kväll på restaurang ikväll och att smakupplevelserna blir lika gudomliga som dom var sist.
Ta vara på dig och njut av det vackra vädret.

Anonym sa...

Låter som att det är flumpuffande då du får sömnsvårigheter? ; )