fredag 23 maj 2008

rakat rules

snyggt! Tycker det är, inte saxigt, utan sexigt värre med en rakad tjej om hon nu passar i det. Sexigt på det där icke-sexuella sättet om det nu finns ett sånt. Av vad jag sett på flera bloggar är det mängder av andra tjejer som också bara wow liksom! om Bergs klockrena klipp. Inte alls lika många killar. Hmmm. Jag kommenterade igår en av körsångerskorna (eller en av de runt ikring sångerskan) under Portugals bidrag att fan vad snyggt! Hon var rakad. Marcus var väldigt tveksam: Är det?... Nä jag tycker inte det. Och det slog mig att vad vi måste se saker, människor på olika sätt. Jag tror väldigt många män fortfarande anser att långt böljande hår (som ser rätt fejkat och rent trist ur för mig själv, även mitt när det är fixat så) på en kvinna är sexigt. Om det sen är en inlärt "beteende" eller bara en smaksak, det ska jag inte uttala mig om. Medan vi kvinnor när vi se en annan kvinna "våga" gå emot det där böljande, tycker hon är tuff och modig och kanske bara därför också lite sexig. Jag tex vågar inte...
Ha ha. Kom att tänka på en sak. Om man vände på det. Att massor av män på olika bloggar kommenterade, tex Litauens sångare (långhåriga killen med plasmaskärm i bältesspännet igår) att fan vad snyggt! Sexigt! Det hade varit kul. Men inget som jag tror kommer hända jättesnart.

Finalen på lördag blir kul.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med om att det var snyggt. Natalie Portman och Kylie Minogue är ju två andra exempel på tjejer som fixade rakat galant. Britney däremot, not so much...

//Christian

Anonym sa...

Ja, det kan verkligen var helt superfint när tjejer rakar av sig håret. Carina var ju jättefin i den frisyren hon hade tidigare också. kort, lite "pojkaktigt" (även om jag inte riktigt gillar att benämna det som pojkaktigt , bara för att det är kort). Vackert helt enkelt!
När håret rakas av så kommer ju ansiktet fram så mycket mer, ögon, vackra ansiktsdrag och annat syns så mycket bättre. Så Carina blev än mer vackrare i rakat!

Anonym sa...

Jag läste häromdagen en text som handlade om kvinnors hår och synen på det.
Kortfattat gick det ut på att om en kvinna hade långt hår så var hon attraktiv på det sättet att hon signalierade till det motsatta könet att hon var tillgänglig och där för dem medans en kvinna som är upptagen, allt efter åren skaffar kortare hår ju längre hon har haft sin man...hm intressant.
Jag undrar om det är därför så många äldre kvinnor runt 40-50 års åldern har kort hår, vad tror du?
/vicky-toria

guldbyxan sa...

Guldbyxan,vill lämna en egen syn på rakade kvinnor.framför allt äldre 50+ 60+ underbara kompisar som sköter den lilla gobiten på rätt sätt.