söndag 30 januari 2011

skiter i allt

Jo faktiskt, men mest spyr jag.
Nu har det i och för sig lugnat ner sig lite och jag sitter uppe (hurra) utan hink bredvid. I natt var det annat. Då satt jag med huvudet i skurhinken och hulkade avgrundshulkar fastän inget mer fanns att komma. Hemskt det är. Kan inte minnas att jag mått så här dåligt på länge. Jag som inte brukar få det. Inte bara kräkningarna som ju visserligen i sig är pest, men denna kroppsvärk, ont överallt och inga tabletter stannar kvar länge nog för att verka. Blä helt enkelt.
Förra året, denna tid, när Marcus svängde sina lurviga fick ju Milo en rejäl släng av vinterkräkis och smittade sen också papps, medan jag bara torkade spyor och killens kokheta panna utan minsta tecken på nåt. Men nu alltså... På flyget i fredags kräktes kvinnan bredvid mig ett antal gånger, matförgiftning sa hon och det var det kanske, men sen började en man ett par rader fram att kräkas och precis när vi skulle av planet kaskadkräktes en liten tjej i gången som suttit bakom mig. Plan är ju klassiska smittfällor så kanske inte helt förvånande att jag nu sitter här. Hoppas bara resten av familjen håller sig friska.

Nu blir det teletubbies med Miloboy. Svårare än så blir det inte idag.

10 kommentarer:

Längtan sa...

Usch för vinterkräk. Hoppas du kryar på dig snart.

Gråa musen sa...

Fy bubblan. Krya på dig och hoppas verkligen resten av familjen klarar sig. Kram

Birgitta å Nyfikne Herrn sa...

Jösses, i ett flygplan virvlar alla bakterier runt! Inte konstigt att du drabbats! Usch å fy,krya på dig tös♥

Anonym sa...

Oj vad jag tycker synd om dig. Hoppas nu bara att du fortfarande slipper sitta med hinken framför dig, så att det är slut på eländet.
Jag brukar inte heller drabbas av sånt där, men det är klart, men kan ju inte alltid klara sig.
Får väl bara hoppas att inte resten av familjen drabbas!
Kram till dig och resten av familjen! //Maggan1

FC fd KaKi sa...

Mmmm... man kan egentligen fråga sig hur den som redan är sjuk tänker när den boardar.

Jag får upplevelsen av att man är lite skyddad de följande åren efter man haft vinterkräk - inte helt men litegrann. Och först när eländet muterat såpass att min kropps försvar inte känner igen det är det liksom dags igen. Jag fick senast vks i början av 2000-talet och sedan nu förra helgen. Initialt trodde jag att det var graviditetsillamåendet från helvetet (alla försökte dessutom förklara att det var normalt... jag undrade om jag var dålig på att förklara HUR dåligt jag mådde) och hade panik inför att behöva kräkas en gång i halvtimman de närmsta månaderna. Sen steg febern och jag drog nästan en lättad suck inför att om 24 timmar skulle det vara över. Därefter minns jag inte mycket mer. Vaga minnen av jordens undergång och sedan var det nästa morgon igen.

Monica sa...

Monica

Hmmm undras vilket hotell ni bodde på..Läste just idag om ett hotell i Puerto Rico som många blivit magsjuka på.Läste på Vings sida en reseberättelse,Hotellet är Puerto azur...
Är första gången jag skriver här men läser ofta här..

Krya på dig och hoppas övriga familjen klarar sig...

Anonym sa...

Ånej, stackare! Magsjuka är bland det värsta jag vet. Man blir ju helt slut. Försök att dricka lättdryck eller avslagen cola (lite i taget) så att du inte blir uttorkad och svag. Jag hade det under nyårshelgen och det är hemskt när man bor ensam. Jag fick ett bra tips från sjukvårdsupplysningen iaf. När man kan börja äta igen var salta pinnar bra, och det fungerade. Rätt goda också ;)Det blir nog bättre snart ska du se.
Bamsekram Louise

Marie sa...

Hej!

Stackare. Men jag tror jag kan muntra upp!

Läser ofta din blogg och tycker alltid det är tänkvärt.

Kanske kan vi hjälpa varandra idag? Om du orkar kika in här:

www.monsterbloggen.webblogg.se

Anonym sa...

loriaStackars dig, men det som alltid hjälper är avslagen coca-cola, .
Hoppas övriga familjen klarar sig. En bekants barn fick in på sjukhus ett dygn näringsbrist på o sprutor mot allt blodsocker med mera så drick! På Apoteket finns ju Imoduin det hjälper vissa men socker/salt lösningen är också värt pröva. Krya nu på dig, och hoppas Milo-go o Mimmi o Marcus slipper bli sjuka. Kram så länge.

Helene sa...

Uuuuh, vinterkräksjukan är det vidrigaste som finns! Krya på dig!