fredag 7 januari 2011

sol och glittrande snö

Åh så vackert väder det är idag. Helt underbart. I alla fall så här inomhusifrån. Ut ska jag sen och jag hoppas det är lika skönt därifrån.
Ska till gymet och göra mina övningar senare. Det är lite pest eller kolera det här, att träna eller inte träna, men jag tror det bästa för kroppen är att försiktigt försöka stärka den, med just ordet försiktigt strikt i minnet.
Fick häromdagen ett nytt schema att följa och det är anpassat efter mina behov och begränsningar, så om jag gör övningarna just försiktigt borde det bara vara bra. Åtminstone med tanke på framtiden. Idag lär det inte bli någon förändring någonstans men skynda långsamt är vad som gäller och just nu med sol ute och sol i sinne känns det helt ok så.

Trevlig fredag!

3 kommentarer:

Anna J sa...

Hej Jonna!! Tänkte på ditt onda du har inte kollat upp så de inte kan vara diskbråck? Har de för andra gången på 2 år nu. Fick de 1:a e. halva graviditeten med min son som e 1 1/2 mån. yngre än Milo. De andra kom nu i okt. då jag fick ligga på sjukhus 1 v. Är ju bättre nu men lång tid innan ja e helt bra :(om ja nånsin blir känns som de aldrig blir bra men tiden måste väl ha sin gång. Är lite besärligare att ha ryggproblem med små hemma...måste ju lyftas lite då och då. Men har du träffat sjukgym. borde ju denne veta på dina symtom om de är diskbråck o inte ischias. Lycka till Anna

Anonym sa...

Idag har det verkligen varit ett underbart vinterväder. Lite tö och takdropp faktiskt mitt på dagen. Det känns som om det är hopp om vår-tid!
Hoppas det gick bra på gymet, men som jag sagt förut, ta det lite lugnt och öka på successivt. Kan så lätt bli bakslag annars och då blir man inte glad.
Har sett första programmet av Let´s dance, vet inte riktigt vad jag tycker än, men det utkristalliserar sig väl om några veckor om jag orkar se. Var många proffsdansare som var nya ikväll, undrar vad det kan bero på?? Utan att veta kan man ju spekulera lite för sig själv, och det gör jag.
Hoppas ni haft en bra dag och kväll!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Hej! Prova med att stretcha ut stora sätes(rump)muskeln. Ofta och länge. Brukar bota precis den typen av ont i benet. Som kommer från ryggen, så Marcus har rätt.
Linda