fredag 17 juni 2011

150 bitar senare och bara bajs på tv

 

Ungefär så ser min fredag ut tills vidare.
Eller för all del, jag befann mig ett bra tag -alldeles för länge- på sidan innan hundrafemtio bitar, och där var inte kul att hänga kan jag meddela även om ryggen är värre nu efter plockandet.
Sen har vi såklart haft skoj med bitarna också, men mest tycker jag att de bara är där nere och skräpar och ställer till det under fötterna när man försöker gå runt med stel kropp.
Fast barnen gillar. Mest milo. Och han verkar förtjust i varje kloss.
Tappade alltså räkningen vid 150 när jag gjorde golvrensningen för kvällen och med tanke på att minst en tredjedel av mängden "råkat hamna" under eller bakom soffan och att lego och matgrejsen ligger i separat typ bortglömd hink lite bakom nånting någonstans där inget barn når dom på egen hand räcker och blir det över med leksaker.
Hursom.
Nu är golvet tomt och om jag vill, vågar jag även härmed ta några livliga dansteg utan rädsla för ofrivilliga fakirtricket gå-på-leksaker, men det gör jag inte.
Vill alltså.
Ska situpsa och häva upp mig på armar istället innan nedbäddning bredvid gosunge, och allt det för att förhoppningsvis få fina armar till sen och också kanske för att en vacker dag inte se ut som ett tält med hemligt bullbageri runt midjan.
Nähä. Sova då. Natti.

Och visst. Min dator är paj. Skriver mest från telefonen, fast nu och emellanåt, lite med gamla datorn som funkar hyfsat ibland. Skit är det, med teknik, när den inte funkar.
Och skit är vad TVn hostar upp. herre min. Jag som längtade såååå efter fina svenska tablåer i Rom, bara för att upptäcka att allt denna sommaren (kanske alltid så?) luktar brunt eller går om för femtioelfte gången.
Imorgon ska jag köpa The Wire på dvd. Så vi har nåt att mysa till på källen när eller om barnen somnat.

En kul grej för dagen är det faktum att jag fick en traderaklänning som passade perfekt på mig.
En trist (bland flera) är det att min kropp på alla plan jobbar emot mig.

God natt och hav överseende med mina trista och få inlägg nu. Snart ska jag skruva upp volymen och röja till det som 17.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Åååå nää de är inte alls trista dina inlägg :) godmorgon från en kulla!! :)

Helene sa...

Det är tur att man har telefonen att skriva på när datorn muckar! Men det är så pilligt att skriva på telefonen så i alla fall jag orkar inte skriva några längre haranger med den. Men oj vad kul det är att ta kort och lägga upp direkt. Jaa du hör, jag är kär i min ihpone 4... :-)

Anonym sa...

Dina inlägg är inte alls trista, tvärt om! Och det här med legobitar överallt, för mig ett minne blott men nog minns jag alltid. Och när man trodde allt var upprensat och lagt på sin rätta plats, ja då trampade man på en sån där liten bit i alla fall!
Hoppas det fixar sig med din dator!
Kram Maggan1