söndag 12 juni 2011

god morgonSitter och vaknar i soffan medan alla små, håriga och andra leker runt omkring mig, pigga och glada.
Sedan visserligen alldeles för länge.
Trevligt så.
Ändå.
Fast visst skulle det såklart vara kul att vakna själv också.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Pussa lilla katten! Hörde på Karlavagnen en person som ringde o berättade att Putte katten ! setat i en barnstol vid matbordet o ätit för att de skulle få lugn o ro annars sprang han på bordet... Jag skrattade , men lilla Putte var tyvärr död nu. Det är min också men gräns fanns för kärleken så mat i skål på golvet. Annars var han bortskämd sa andra. upper nose.
Krama barnen goa

Anna-K sa...

Söta små barn du har - den med vit haklapp kanske inte kallas barn, men en familjemedlem är han ju.Jonna - det kommer snart en tid förhoppningsvis som du får sova dina timmar o t.o.m. känna dig pigg när du vaknar.Vet själv hur det var när mina var små en 2-åring o en nyfödd som tydligen inte behövde så mycket sömn.Jag var ständigt trött.Trodde aldrig jag skulle få uppleva det där med att sova en hel natt - men det fick jag så småningom. Passa på när Marcus är hemma o försök att få några extra timmars sömn.Det är balsam för både kropp o själ.

Birgitta å Nyfikne Herrn sa...

Fina bilder! Mimi har Marcus leende,söter är hon♥

enannanhelena sa...

Titta vilken härlig uppvakningskomitté du har! Eller hade i morse, ser på klockan att det snart är dags för nattning (även av kvinnor i sina bästa åldrar;) Vilka finingar de är, alla dina barn, tycker t o m det ser ut som att katten ler, lite grann.

Hoppas resten av söndagen blev bra och att du får vakna till en, lagom, entusiastisk "hejaklack" imorgon - måndag! :)

MVH
/helena

Anonym sa...

Underbara "morgonbilder" på katt och barn! Men visst känner det på att inte riktigt få sova klart. Men jag lovar dig, tids nog för du sova klart mer än du egentligen vill. Småbarnstiden går så himla fort när man tittar i backspegeln, så det gäller att ta vara på även de här tidiga morgonstunderna. Dom är här och nu, inte sen. Och det gäller ju inte bara för dig utan även för Marcus naturligtvis. Det där med att turas om är en bra deal.
Kram från Maggan1