onsdag 15 juni 2011

grattis älskade


Fullt kalasös. Paket och en sorts tårta (muffin från Konsum) som Milo såklart mumsade i sig och espresso då.
Vad mer kan en 39 åring önska av sin fantastiska och kärleksfulla familj? Nä just det, thats liksom it.
Förutom att ha kalasat och deppat över pajat grafikkort i datorn så har jag shoppat ytterligare klänningar på tradera idag. Börjar räcka nu, men så trevligt det är att fynda! Hoppas jag får på mig grejerna bara när de väl behagar ramla in genom brevinkastet. Hade ju varit ytterst trist annars.
God natt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skickar en stor grattishälsning här till Marcus. För det måste ju vara han som är födelsedagsbarnet idag! Trevliga bilder du lagt ut här på bloggen. Trevligt att få vara med och dela födelsedagen.
Jaha, ja, det var alltså grafikkortet i din dator, shit!
Kul med dina klänningsköp på nätet, hoppas få se dom sen när du fått dom levererade.
Nu sängen!
Kram Maggan1

Gråa musen sa...

Grattis hälsas till sambon. satan vad det fanns mycket snygga brudklänningar på tradera när man sökte på det. Fanns ju till och med för under 1000 lappen. Nästan så att man får lust att gifta om sig bara för det.... Med samma gubbe då alltså.

Birgitta å Nyfikne Herrn sa...

det här med Tradera, det är som julafton! Himmel, vad kul det är! Har handlat så mycket, aldrig blivit lurad. Och mycket fina grejer till fyndpriser. Härligt, hoppas du blir nöjd!
Fiina bilder♥ Kram...

Anita sa...

Ge din fina man en stor GRATTISKRAM är du gullig.

Helene sa...

Vilket fint kalas du ordnade för din Marcus! :-)

enannanhelena sa...

Så poeten fyller "större" :)Men inte "störst" riktigt än... Kul. Hälsa och gratta! Och jag vill tillbakadedikera (kan man göra det?) dikten på s. 44, i 43 dikter, till er båda!!

Mums för Milo, kanske hade varit en mer passande titel på inlägget?! ;) Just another day as a "småbarnsförälder", eller nå't!

MVH
/helena, ett fan, till er båda.

Anonym sa...

Grattis i efterhand Marcus! Du är för GO! göteborgska...Du var suverän i fredags som vanligt . En sk övergång gapskrattade jag åt jag åt den var rolig! vi åt .. Hälsa Jonna o krama de små.