onsdag 22 juni 2011

I am getting there?

Det är så B, som i botten, bajs, bananfluga att inte ha en dator. En fungerande sådan. Skriver på min gamla trasiga och det går ju, ett tag i varje fall. Men den är trasig och alldeles för ofta gör sig felen påminda.

Jag ska alldeles strax lägga mig, för jag måste sova (om jag kan) eftersom jag ju numera inte bara är utan också tydligen SER sliten ut. My god, my god, när hände det?
Nä men på riktigt, är det någon som ser mig, ja, så är det ju iofs kanske andra i första hand, fast jag är själv rätt så duktig på att glo i, på, med trötta ögon i spegeln som tenderar att glo tillbaka även när jag vänt bort blicken. Så jag vet, jag SER sliten ut. Lyckas stundvis trolla bort det men den övriga tiden får det vara som det är.
Eller får och får.
Det är som det är och jag jobbr på det åtminstone, men lätt är det inte att varken ändra ens egna dåliga vanor eller ett eller två barns sömnmönster och nu ber jag till högre makter att kanske, kanske det snart blir lite mer sova och mindre då av det andra helt enkelt, vilket logiskt sätt borde resultera i en piggare och fräschare Jonna. För allas trevnad.

En helt annan sak. Så bra Walking dead verkar! Och The Wire som vi fortfarande tittar på.!!! Säsong 3 nu och jag vill inte att det ska ta slut, någonsin.


Ytterligare en annan sak och den viktigaste just nu. BRIS hittar du just där. Barnen är framtiden och en stor del av den gråter.
Barnen behöver dig! Och du behöver dom.
Alla barn har inte samma tur, så tummen ur röva nu och gör en god gärning, en gärning som för alltid kommer ge något tillbaka -stöd barnen, stöd BRIS!

Tack och puss.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar älska ordet bajs.

Petra sa...

Äsch, inte då! Du såg iaf pigg och fräsch ut när jag såg dig i kön på Konsum i onsdags (tror jag det var). :-)

Cissi sa...

Välkommen till hotell Västergården på en barnfri weekend! Vi står för trevligt sällskap, god mat och dryck samt trevliga promenader i lantlig miljö. :-)