måndag 13 juni 2011

överlevde
En timme med öppen käft känns efteråt. Men det gjorde inte ont då och kvinnan som pulade i min mun var mycket bra och sympatisk.
Tyvärr är nåt galet där i kanalerna så fortsättning följer och jag är bara lite fattigare nu, inte värst mycket närmare hel tand. Fast dit kommer vi!
Nu ska jag kolla på brudklänningar :)

4 kommentarer:

Helene sa...

Kolla på brudklänningar låter väldigt mycket roligare än att vara hos tandläkaren! :-)

Gunilla sa...

Hej Jonna!
Jag lider så med dig och ditt tandelände. Jag sitter själv i samma båt - har hållit på med en rotfyllning av en tand sedan 21/6 förra året! Den 16/5 i år så hittade en specialist, som jag blivit remitterad till, en bit av ett instrument som gått av vid rensning av rotkanalerna och som jag haft i en av mina TRE rotkanaler sedan snart ett år tillbaka. Snacka om att jag har haft ont!!! Instrumentbiten har orsakat mig en inflammation som stundtals varit näst intill outhärdlig. Detta har jag gjort en skadeanmälan till LÖF på och vi får se vad som händer.
Hoppas att jag inte skrämt upp dig nu med min story. Lycka till i alla fall.
Kram Gunilla

Anna-K sa...

Jag lider med dej. Inget kul alls med en mun som "skriker ont"hoppas det ordnar sig, o du blir "hel" i munnen - slipper det onda.

Anonym sa...

När jag ser stackars dig på bild efter tandbehandlingen vill jag ge dig en Bamsekram! Det är verkligen inget kul att besöka tandläkaren. Ont gör det och fattig blir man. Men modig är du! Det blir nog bra till slut ska du se :)
Kram Louise