måndag 20 juni 2011

soffmys
Barnen sover, mamma och pappa tittar på zombieserie. Heja, precis min typ av (dvd) tv! Som ett motgift till annan bajs som slungas ut ur lådan.

3 kommentarer:

Josefine sa...

Åh, Walking Dead är ju en underbar serie. Jag och maken var helt besatta av den när den gick på tv. Hoppas ni gillade den :-)

Ha det så bra! /Jossan

Chula sa...

HEJ!

Snälla fina du! Jag och åtskilliga av Sveriges barn skulle bli så glada om du nämnde BRIS i din blogg. Nästan alla känner ju till BRIS, men få vet om att BRIS är helt beroende av medlemmar och donationer för att gå runt. BRIS får alltså inget statligt bidrag. Jag jobbar som volontär på BRIS, både i telefon och via mail. Härom veckan pratade jag med en 11-årig flicka som ringde och fruktade för sitt liv, hon låg gömd inne på toaletten efter att hennes föräldrar (!) skurit henne i underlivet så att hon höll på att förblöda. Jag har också pratat med en 13-årig pojke som ringde precis innan han skulle hänga sig. Dagen efter ringde han och tackade för att vi fanns där för honom, han hade bestämt sig för att fortsätta leva.
Kort sagt; vi behövs!

Vårt mål på BRIS är att kunna ha öppet telefonlinjen dygnet runt, men för att det ska kunna bli verklighet behöver vi fler medlemmar! Ett medlemskap kostar 360 kr/år, det är ynka 30 kr/månad. Sveriges barn skulle bli så glada om du ville länka till BRIS på din blogg. (http://www.bris.se/) Jag är liksom du mamma och känner ett visst ansvar för alla de barn som inte haft lika tur som våra barn.

Tack för en mysig blogg som jag läser varje dag!

Hanna i Umeå,

Titta gärna in på min blogg om du har lust; http://chula-jack.blogspot.com/

Chula sa...

Hej igen.

Skrev till dig för en liten stund sedan angående BRIS. Ville bara be dig att inte nämna historierna om barnen. Glömde skriva det.
Tack igen. :)

Mvh
Hanna