tisdag 6 september 2011

och så nödlandar vi

Min rygg kraschade igen. Dock bara en halvsidig låsning om man jämför med sist när jag blev helt liggande. Kan andas med ena sidan, snart andra med och just nu tom gå och sitta hyfsat. Bra jag fick 200 tabletter utskrivna sist.
Jag googlar nödslakt och letar skrot på Eniro. Känns som enda vägen för mig att vandra, eller vandra förresten...

Någon som vet en bra kiropraktor eller sjukgymnast eller massör på söder i sthlm, nära hornstull?16 kommentarer:

Malinka sa...

Du behöver en naprapat, till att börja med. Jag har en jättebra, vid Odenplan, om du inte hittar någon vid Hornstull. Man kan få tid fort också.

http://www.naprapatakuten.se/

Båda naprapaterna är bra, jag går till den ena och min man till den andra!

Anonym sa...

Hanfot naprapati
Anna som jag gick till är mammaledig men hennes man tar emot. Låt oss hoppas han är lika bra. Lycka till!
/Anders

Anonym sa...

Kraschad rygg och låsning i rygg är INGET jag säger inget emot alla dessa FALSKA ryggdunk vad ni nu Jonna/Birro bara slänger er in i på gott och ont i Sthlm:s kändisvärld.Du lider av sk.troll härinne på nätet? SUCK Jonna. Har sett,upplevt mycket falska troll därute men lyckats avfärda dem genom just flytt därifrån. Njut nu av området,Sthlm är verkligen vackert.Hoppas så att ni får en fin tid. Kul att även dina föräldrar flyttar inte som barnvakter som skvallerpressen skriver utan av andra skäl OCH kanske viss barnvakt. Så jävla dumt att omyndigförklara dina förädrar.Nog så ang. detta. Upptäck nu området,staden...och var lite försiktig gentemot vissa så fixar sig detta ........Kram Kijan . Var är bloggtanten MAGGAN? Jonna ? Saknar faktisk hennes så snusförmunstiga svar och så självklara råd och rätt i ALLT.Inget elakt ment utan lite som en hyllning til en SNÄLL OCH BRA TANT,säkert i min ålder men SÅ OLIKA som just "Tant".Gillar just "tanter" så INGET shafs nu...Tanter VET minnsan vart skåpet ska stå.Skojar lite då ALLA sådana tanter kan bli totalfel.HURSOM,BEHÖVER JAG råd och rätt i mitt öliv just nu ...så Maggan kom igen nu.Så,VAR är Maggan ? Lycka till i det nya.....Kram Kijan

Anonym sa...

Nej jag vet inte men jäkla skit det är synd om dig nu. Googla genast de som vet. Använder is fortfarande på förb. knä . Tabletterna vågade jag inte fortsätta med men blir långsmat för långsamt bättre. KRYA på dig JONNA låt Gubbsen göra allt som innebär lyft o kropparbete. U

Helene sa...

Krya på ryggen Jonna!

Jätteanonym denna gång :) sa...

På min gata i Liljeholmen - på Totalkropp, finns en superb naprapat. Ja, eller flera, jag har gått till Björn Sverre. De vet att ta betalt dock, men har rett upp min omöjliga rygg flertalet gånger. Man bokar tid över nätet:

http://www.totalkropp.se/

Finns säkert massor på andra sidan bron (i Hornstull) men det är dennajag känner till.

Anonym sa...

http://www.infodirekt.se/item/274614

Inte på söder, men i Mörby C - tar väl 5 min att gå från t-banan om man är justerad. Anna Lundeberg - jätteduktig naprapat. Jag går till henne när min whiplashskada får mig att gå till baklås. Min mamma går dit med sina glidande kotor i korsryggen och låsningar lite här och var.

Hon är även aktiv inom idrottsmedicin och kan tipsa om rörelser mm som bygger upp.

Ami sa...

Håkan Sigrell på Södermalms kiropraktorklinik. http://www.sodermalmskiropraktorklinik.se/. Han är ett riktigt fullblodsproffs som vet vad han sysslar med!

Christel sa...

Nä, tyvärr. Men du kan få en klapp på axeln och ett "krya på dig". :)

Anonym sa...

http://www.hanfotnaprapati.se/

Grymt bra tjej!

Anonym sa...

Ferrarilåsning i ryggen kan endast botas med mer Ferrari.
Ursäkta mitt usla skämt. Krya på sig nu bara.

Anonym sa...

Men stackars dej! Har också problem med ryggen så jag vet hur det är. Fy det är riktigt vidrigt.
Hoppas du har fått hjälp.
Mvh Anette

Jessica sa...

Ring naprapathögskolan. De är jättebra och väldigt billiga. Ligger dock vid Odenplan, men dit tar du dig på ett kick.

Anonym sa...

Oj vad det rört på sig senaste veckorna hos dig, både bra och ibland mindre bra (tandläkaren och dumdryga människor som kommenterat). Dom som skriver knäppa elaka kommentarer hoppas jag mår bra i sin elakhet, men roligt och trivsamt verkar dom i alla fall inte ha det.
Jag har idag läst vad som hänt här i bloggen, efter att jag mestadels legat på sjukhus av och till nästan1 månad då lilla hjärtat bråkat en del, men nu verkar det hela ha stabiliserat sig.
Hoppas allt är bra med Mimmis brännskada, att din rotfyllning äntligen blivit klar, att din eländiga rygg repat sig och att flytten gått bra och att du fick rätsida på dina frågor på FK.
Spännande med planeringen inför bröllopet (skitsnygga skor), trevlig present till din pappa (tack för fina bilder)!
Önskar dig och er allt gott och ett hejdundrande trevligt bröllop i Italien. Många kramar till dig, Marcus, Milo och Mimmi från Maggan1

scytale sa...

Testa:
http://naprapatgruppen08.se/

Jag har bara varit hos Jesper på Kungsholmen, men han är grym!

Anonym sa...

Litet svar till Kijan:
Bloggtanten Maggan1 är på G igen efter diverse hjärtproblem, som förhoppningsvis är borta för all evighet. Tack för dina fina ord, dom känns som ytterligare ett led i min läkningsprocess. Jag är en TANT, helt rätt, men jag gläds för varje dag och som sagt jag vet var skåpet ska stå och mest av allt hoppas jag att mina ord ska falla i god jord och framför allt är dom ärligt och skrivna med omtanke.
Var rädda om er, både Jonna med familj och Kijan! Kram! //Maggan1