onsdag 4 juli 2007

radioänkanblues

Jahap. Fredag igen då. Egentligen inte, men symptomen är samma.
Min M är på radion för att köra maraton denna veckan, tre kvällar i rad! (Bara för att Tomas Tengby eller nån annan ska få vara ledig...) Och jag sitter här själv, pussar på katterna ibland och har tråkigt däremellan med alla sinnen.
Men bara ett litet tag till.

Var till världens dyraste affär konsum (dyrt och dåligt, hurra!) tidigare och handlade lite "gott" inför kvällen, fryst pasta från felix till lunch, lite sent men ändå, folköl, ett par svettiga ölkorvar och till min egen förvåning tidningen LEVA. En helt ny tidning för mig. Om livskvalitet, lust och andra bra saker. Sånt där som jag i min strävan efter (evig) lycka och framgång ska hålla mig till.
Sneglade länge på gamla synder som Veckans NU och Hänt Bild med lockande och ack så fyndiga rubriker som "Tuttut! Paris gör det igen" "Lindsays NYA kollaps" eller "Britney i ny toalettskandal!", men lyckades säga nej och greppade under några kvalfyllda ögonblick LEVA istället. Med tidningen fick jag en present (älskar presenter!) Självkänsla NU av Mia Törnblom som CD-bok. Kan det bli mer religiöst? Känner mig helt salig.
Ska efter ölen, lunchen, jaja, projekt runway och pussycat dolls direkt ta tag i saken och börja "Leva mitt bästa liv".
Eller så börjar jag den nu. Med en öl och en svettig korv.
Det andra kan jag faktiskt ta sen.
Halleluja och skål.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vet precis vad du menar med världens dyraste affär. Har kommit fram till att vi bor ganska nära varandra och Konsum på det där öde torget är ju fruktansvärt dyrt. Nästan så dyrt att de tar entré i dörren in.
Om du är radioänka så är jag tidningsänka. I morse när jag åkte till jobbet sa vi till varandra "ses på lördag". Jag jobbar dag. Han jobbar kväll. Han sover när jag går upp och jag sover när han kommer hem.
Ingen risk att vi tröttnar på varandra i alla fall.
Vi "änkor" kanske skulle bilda en klubb.

finnjonna sa...

anna: de måste nästan ta några kr från varje vara i entreavgift på konsum. en klubb var förresten en bra idé...:-)

furan: finsk tango går ju alltid hem hos mig! så du tjatar på rätt ställe. Jag kan försöka tjata lite till på mackan här hemma. Caj karlsson? hmm, aldrig hört.. men ändå!

Anonym sa...

Tack för ännu ett gott garv! Jag ser dej framför mig, det är bara brynjan som fattas. Jag hakar på klubben, min prins är kameraman och OFTA borta. Kram

Moodboardwithflowers sa...

jag vet avd du glömde köpa.... ben and jerrys!

finnjonna sa...

terese: iofs kan man inte ha för många i frysen, och min Dough är nästan slut... så det får nog bli en sväng till dyra konsum ikväll med :-)

Anna sa...

Tack för titten i min blogg. Och beklagar det du har behövt gå igenom. Hoppas att lyckan vänder snart.