tisdag 31 juli 2007

sanering av avföring -1 650 kr

Det är inte billigt att skita på golven, så ge fan i att göra det IDIOT!

Nog att det tydligen bokstavligt talat är skitsegt att ta sig till jobbet på semestern, men att mötas av en rykande bajshög i korridorerna, det är inte charmigt! Även om man kanske snart borde börja bli lite van då det olustigt nog verkar vara lite av en trend här i stan för vissa rubbade människor att sätta sig och tömma tarmen lite varstans.

Som tur är slapp jag själv se skiten, något som min traumaskadade kollega tyvärr inte kan säga, tacksamt nog fick jag bara ta emot fakturan för kalaset som hamnade på 1 650 härliga kronor.
Ska det gå under övriga omkostnader i bokföringen?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för skumt jobb du har? Sådant är jag glad att jag slipper, som kassörska kan jag dock räkna med att kunder kastar saker på mig.
Eller skäller på mig för att julmusten är slut kl 17 dagen innan julafton.
Människor är för härliga!

finnjonna sa...

sofie: Ibland undrar man, he he. Men det är ett "vanligt" jobb som administratör och arrangör i ett kulturhus.
Vad gäller julmusten. Nog 17 är det väl kassörskans fel om den är slut dagen innan julafton, öh? ;-)

Anonym sa...

Hur går det med Caj? Har han frälst dig? hihi
Jag mailade Mackan om att jag köpt ett ex till av hans första bok, han sa när vi sågs att han inte hade den så jag tänkte donera ett ex till honom. Han har inte svarat så du kan väl fråga honom, kanske ska jag lägga ner lite mer Caj i det paketet också?
Ha det bäst Jonnalainen!

finnjonna sa...

Markus f: Frälst är ett starkt ord så här i början, men jag jobbar på det. Gillde det iaf, det gjorde jag! Nu fick jag en släng av Dusty Springfield-feber så hon går varm i cd-spelaren just nu. Mackan B har ännu inte riktigt fått tummen ur vad gäller lyssning av Caj, eller så smyglyssnar han nånstans... vad vet jag. Ska fråga hur läget är.
Har det gott du med!

Anonym sa...

uuuuuu! försöker förtränga detta för att kunna gå i korridorerna igen på måndag....tycker du ska lägga det som kostnad på styrelsen;) hahahahaha

finnjonna sa...

jess: har ju konto för styrelsemöten, det kanske var ett som spårade ur...? he he.