fredag 7 maj 2010

hemma

Det var spännande (kan ju inte vara annat med kära SJ) in i det sista, men så rätt vad det var stod han där i hallen med väskan i släptåg. Marcus är hemma och det är himla härligt!
Idag har jag, bror och Milo varit en sväng på stan innan vi gick hem för att vila. Vila är min bästa gren just nu. Eller nej, jag är dålig på det, men ändå bäst på sätt och vis.
Har fått tabletter mot det förbaskat onda, vilka hjälper lite, ett tag men i alla fall och det är skönt, fast sen finns det ju annat som känns som inte går bort. Hoppas hursom att det är lugnare i helgen och nu har jag ju åtminstone min fåtölj här så det blir inte ett jäkla ner och uppande för mig till och från madrass eller resesäng även om jag fortfarande måste ligga rätt mycket när jag gör mitt vilande. ´
Den är så fin fåtöljen! Passar in perfekt. Köpte två turkosa ljus från Indiska idag och också de passar kanon till tapeter och möbler. Blir så fint när det väl är klart, det vet jag.
Nu ska jag några minuter till fortsätta se på VH1, bästa kanalen hittills.
God natt.

4 kommentarer:

Elin sa...

BBC-kanalerna kan vara lite underhållande då och då. Håll koll på dem!

Anonym sa...

Du håller ett högt tempo, glöm inte att VILA . Det är ju inte så långt kvar till den lille växt till sig. Var rädd om er./Karin

Anonym sa...

Skönt för er att SJ skötte sig den här gången, så att Marcus kom hem som planerat.
Kul också att du fått din fåtölj, njut av den och växla mellan den och sängen efter hur du känner det. Hoppas helgen blir ganska lugn, även om det förmodligen är en del kvar att fixa med i lägenheten. Men du kan ju vara arbetsledare och låta omgivningen arbeta. Kan tänka mig att Milo också blev glad när Marcus kommit hem efter sin jobb-sejour.
Ha det gott! //Maggan1

Anonym sa...

BBC-lifestyle rekommenderas! Mkt program om folk som emigrerar och renoverar vingårdar i Toscana mm. I like. / Helena