måndag 24 maj 2010

solosova

Så var man utslängd ur sovrummet igen.
Nädå.
Men när Marcus går och lägger sig tio och jag ännu inte har gjort natt-toan och fortfarande vill glutta på TV känns viksängen i vardagsrummet som ett gott alternativ. Sen har det varit lite tufft att sova senaste nätterna då Milokillen tagit min handled i besittning och ska pilla så fort han kommer åt och det kan vara närsom under natten i sömnen eller inte. Det är sött och underbart till en början men att hela tiden vakna av att någon drar och rispar på en, hur mycket det än är av kärlek, kan bli lite väl mycket, framförallt kombinerat med en överaktiv urinblåsa som kräver sitt. Så vi får se. Jag sover här (hur jag sen ska klara det för nog saknar jag mina boys redan) och Milo får klara sig med Marcus.

På torsdag ska vi till Stockholm. Bo på hotell och gå på invigning av en utställning, så jag måste hitta något fint att bära.
Det finns en tjusig, lös klänning på VILA som jag länge spanat in. Inte en gravidvariant men en med massor av tyg framtill så jag hade liksom trott att jag nog skulle få plats där, i en större storlek, men nej alltså. Provade idag och jag vet inte vad jag har tänkt. Fanns inte på kartan att jag kunde dra upp dragkedjan i sidan. Stopp tog det och jag landade bums på ruta 0.
Har nog underskattat gravt min storlek ett tag och känner mig rätt vilsen nu. Var ska jag snabbt hitta en vårfin gravidklänning som inte kostar mycket? Det tål att funderas på.
Nu ska jag göra mitt näst sista besök på toan om jag får välja. Ett pysslande är det. Kiss nu och så en gång till innan sova, då ska jag nog kunna hålla mig någon timme innan nästa gång.
Natti.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland kan det vara skönt att få sova för sig själv, men precis som du säger så saknar man sina sängkompisar ganska så snart. Får väl se hur länge du stannar i vardagsrummet. Men visst - du behöver ju få sova i lugnt och ro lite också. Milos kärlek vet ju inte några gränser, och han förstår ju inte att det kan vara lite irriterande för morsan. Och så var det urinblåsan uppe på det.
Kul med Stockholmsresa och du hittar säkerligen något snyggt till vettigt pris, synd på klänningen du hade spanat in, men dom kanske har någon lika snygg variant.
Nu ska jag också ta ett besök på toan, så hoppas jag att du får sova många sköna timmar innan nästa toabesök och kanske smyger du då in i din egen säng och sover resten av natten där.
Lycka till med klänningen i morgon och god natt!
Kram från Maggan1

Fanny sa...

Jag har köpt den här och den passar utmärkt på min gravida kropp. Det finns en massa plats för att växa också, vilket är toppen! Jag kommer att ta bort snöret eller knyta det under brösten.

Länk ska du få, ja: http://indiska.com/system/search/product.asp?id=3327&c=111&page=3&rnum=41

Good luck!

Anonym sa...

Denna kanske? Brukar handla mycket från den här shopen, och det bästa med dem är att de skickar samma dag de får beställningen så det brukar gå snabbt!

http://www.lillamirakel.se/default.aspx?main=/mama-licious-lisbeth-mammaklanning-svartlilaorange-p-2276-c-277.aspx

Anonym sa...

hej på 4mom.se så har dom många fina klänningar till hyfasde priser...min svägerska köpte flera klänningar där när hon var gravid :) lycka till och grattis till nya bebisen :)har inte läst din blogg på ett tag...

kram linda

Anonym sa...

om du inte redan har varit på indiska, så kolla där. De har ett par långa och fina klänningar som kanske skulle kunna passa :)

Anonym sa...

Kul med Stockholmsresa och det finns ju så mycket snygga vida klänningar om man vill ha det. Jag förtjust ser snyggt ut, i kjol med resår eller dragkedja o lite vid tunika utanpå. (var f-n annars ) ursnyggt. Tycker inte om tajta klänningar kläder på blivande mammor på fest -smaksak. Milo sover säkert lika bra hos Marcus, huvudsaken du får sova bra o vila då du kan. Er ev stora säng blir snart full då ni blir 4. Krama Milo-go ses på nätet.

Anna sa...

Indiska kan ha ganska fina klänningar ibland till bra pris och som kan passa gravidmagar.

Tessan sa...

http://www.lillamirakel.se/
Snabba leveranstider och fina gravidklänningar, dessutom har dom rea nu!!