tisdag 28 december 2010

28 dagar senare

Var på gymet idag. Och det var inte en dag för tidigt. Snarare 28 försent. Men bättre sent än... ja imorgon.
Mitt gymkort tinades upp den första december så jag har haft några dagar på mig att verkligen ladda inför det som idag skedde. Funderade ett tag då min rövrygg (smärtan sitter lite diffust där nånstans och valsar de kroppsdelarna emellan) var som ondast att kanske frysa kortet ett tag till men kände sen att jag vill komma igång och i form. Lite. Helst ville jag ju vara i bikiniform tills kanarieöarna om tre veckor men har nu sänkt kraven och tänker strandklänning på bikinin istället. Förhoppningsvis. Ifall vädergudarna är med oss.
Hursom.
Idag tränade jag. Cyklade i sju fina minuter och testade lite gamla styrkemaskiner. Fokuserade på mage, rygg och axlar och ska fortsätta göra så ett tag. Den 4/1 ska jag träffa en instruktör som ska ge mig ett schema, hade ju gärna velat ha en personlig tränare, men det kalaset skulle gå på 525 kr i timmen och såna kronor finns inte att tillgå så jag får disciplinera mig själv helt enkelt.
Imorgon ska jag lite försiktigt träna core, de inre bålmusklerna och försöka låta bli godis och salami. Lite irriterad är jag på mig själv just nu då jag precis slängde i mig några skivor, helt i onödan. Men imorgon är en ny dag och då blir det inge korv.
Eller bara lite.

5 kommentarer:

Jonas sa...

Vad är egentligen bikiniform? Man kan väl ha bikini vilken form man än har och är i?
Gräm dig inte över att du äter salami. Det är bättre att ta det lugnt och ta ett steg i taget. Annars är det lätt att man tröttnar. Var stolt över att du tog dig till gymet istället.

cissi sa...

Jag är med dig på det där med tunika/strandklänning över bikinin om tre veckor!!! ;-) Ingen beachform i sikte här inte. krams

Elin sa...

Åh så flitigt av dig. Jag borde också...borde och borde inte...det finns så många. Efter nyår, då jäklarns, då ska jag sätta fart. Säger jag nu iallafall =) Heja dig, både med träningen och icke-salami-ätandet. Frågan är vilket som är svårast att hålla?!
/Elin
PS: I mitt fall är det inte salami, utan den där ljuvliga mandel/havssalt chokladen från Lindt...

Anonym sa...

Vad skönt att komma igång med lite träning! För min del ser det inte ut att bli av förrän andra halvan av januari, men får acceptera det. Huvudsaken är ju att det blir av!
525 kr itimman för en personlig tränare tycker jag är i häftigaste laget, jag skulle i snålhetens tecken inte betala det faktiskt. Då får man istället disciplinera sig själv och försöka träna rätt vad gäller framför allt axlar, rygg, lårmuskler och lite nacke.
Sen får man ju träna med måtta, muskler både väger och syns :-))
Ha det gott! Kram Maggan1

Anonym sa...

Håller med Jonas, bra sagt. Nu när du har börjat träna så KAN du ju äta salami etc! Någon "morot" måste man väl ha när man är så duktig och går på gym... Fast jag tror att du är fin som du är. Tänk på vad din kropp har gått igenom de senaste åren. Var snäll mot den, och dig själv. Det gäller att hitta balansen. Det kommer du att klara :)
Kram Louise