fredag 3 december 2010

ikeafyndNya skärmar till lamporna i tornfönstret.

Årstid golvlampa.


Mest nöjd är jag med dvd-hyllorna så det blir nog en till minst. 49 kronor per styck och vänder man på den blir det vips en cd-hylla. Bra va!
Tavlorna bakom soffan är väl ok. Men skulle nog vilja göra om de en vacker dag. Dra med penseln lite och fylla i med lite turkost eller någon rosa/lila nyans. Och kanske en ton av guld någonstans också. Jag får se. Ikeas tavlor är ju verkligen dussinvaror och just nu var jag inte heller egentligen ute efter några fina personliga motiv utan bara lite utfyllnad till tapeten och som sådan är de ju klockrena. 399 kr för tre är ett bra pris även om man skulle använda de som målarduk senare.
Taklampan jag köpte men inte fått upp än är en rund stor fin sak i vitt. Blir bild senare.

Obs! Är inte köpt av Ikea, gillar bara deras saker.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fina inköp du gjort på Ikea! Det ser ju hur mysigt och fint ut som helst! Ha en fortsatt bra dag och kväll!
Kramar till er från Maggan1

Anonym sa...

Jättefint tycker då jag. Kanske du kan fylla på din tavelvägg med en himlans massa ramar i svart med nära och kära i och andra bilder du gillar.Milos teckningar etc.Kan ju se så personligt och hemtrevligt ut. Kijan

Marielle sa...

Åh vad smart att måla lite på tavlorna när man vill ha lite förnyelse! Tack för tipset!

Anonym sa...

Hej! Vad fint du(ni) har det,jag tycker den nya golvlampan är jättesnygg, är själv ute efter en ny. Bra ide´ det där med att"kludda" på lite extra färg på tavlorna,själv har jag börjat kurs i akvarell o akrylmålning,skoj men svårt.Kanske skall hålla mig till lite fusk;-)
Kul med inredning om man kan få ihop det med gammalt o nytt ,har själv flyttat nyligen och tycker det mest är jobbigt när inte förvaringen räcker till,slänger o skänker hela tiden ändå är det prylar över,tror man får bli tuffare o inte så sentimental över gamla saker.Ha det gott i vinterkvällen med många tända ljus o lite godis ,krama dina söta gullungar från Margreth i Bohuslän

Anonym sa...

Snygg inredning! Stil! Inte för mycket bra.O lilla Mimmi fin. Nä Jay är bäst Idol. Suverän. Andreas C är snyggast.Blir sur om han inte vinner .En kvart bara. Ca. Men har enbart engagerat mig i programmet på de sista två gångerna. Målar också lite är andan faller på akvarell o på glas . Senaste glaset blev bra men ibland blir det rena rama BLÄ.
Akvarell var det ett tag sen behövs så stor papperskorg..o inspiration tryter ibland.
Måste ju vara så snabb när man målar akvarell o försiktig "kill your darlings" gäller sluta i tid,
på glas hinner man skura diska bort innan det torkar o skall in i ugnen. KUL kladda! Krama Milo-go
. Ha det bra så länge.

Anonym sa...

Tycker tv'n är cool ;)