onsdag 15 december 2010

trumvirvel...

And the winner is...

Marie  -som önskar svärmor på oväntat besök för att glädja sin sambo. Svärmor har valt bort kontakten med sonens familj för att hon inte gillar sin svärdotter vilket jag instinktivt (även om jag såklart inte vet hela historien) kan tycka är en anledning att inte ge henne en god kopp java, fast det vill Marie göra och det skulle i så fall bli en macchiato för att den ser fin ut (och det gör den!).
Marie pluggar och håller på att flytta och ska fixa jul hemma så det är klart hon förtjänar en maskin som kan fixa till det där lilla extra i kaffeväg.

Stort grattis Marie!


Tusen tack igen till er alla som deltog och delade med er! Önskar som sagt att jag hade fler maskiner att dela ut för era oväntade-besök-önskningar har både berört mig och fått mig att le gott.
Alla ni som väntar och hoppas på plus på stickan efter IVF (ni var ett antal) -massa, massa lycka till!!! Och klart plussen ska hagla över er!
-Bestämma-

Lycka till även till Danne med familj. Med nattande och sovande. Skönt att man inte är ensam som sagt...

Kramar.
Nu ska jag pusta ut. Hårt jobb detta :-)

5 kommentarer:

Åsa sa...

Nog är Marie värd sin vinst! Grattis! Jag får bjuda Zlatan på en kopp vanlig kaffe :)

Anonym sa...

Ett mycket bra val av vinnare!
Stort grattis Marie!
//Maggan1

Unknown sa...

Tack så mkt! Lycka till ni också, vi följer er och tycker ni är två underbara föredömen på flera sätt! Nu skall vi göra ett nytt försök att ta oss igenom natten.. :-) God Natt på er! /Danne

Milla sa...

Grattis Marie!!

Jag hoppas jag kan bjuda min syster på kaffe till Nyår, då hon kanske kommer till Sverige. Håller en tumme för det. Hade ju varit kul att vinna med tanke på jag fyller år imorgon den 16/12!!

Ha en God Jul ooh ett underabrt Nytt År!!!

Mvh Milla

Marie sa...

Tusen tack!

Åh, jag är så glad!