onsdag 8 december 2010

norrköping -se hit! Loppis is in town!!!

Var?
Repslagaregatan 9 (IOGT-NTOs lokaler mitt emot Dominoingången vid Hemmakväll)

Vad?
LOPPIS.

När?
Nu på lördag den 11/12 mellan 10:00 och 17:00.

Missa inte det mina Norrköpingsvänner för då missar ni mycket. Det är vänner och bekanta som håller i kalaset och det kommer finnas massor av allt möjligt fint och fräscht, mycket fina barnkläder bland annat. Jag i alla fall ska dit och fynda.
Du med?!

Ses då!

2 kommentarer:

Gråa musen sa...

Angående det här med SJ.
Idag på lokalnyheterna berättade man om ett tåg som kört på flera stycken hästar. Tåget krängde men stannade inte trots olyckan utan körde vidare som inget hänt. Ingen av tågpassagerarna fick någon information och uppröjningsarbetet på tågrälsen startade först åtta timmar efter olyckan. Flera passagerare som sett olyckan shockades svårt och tåget bar klara spår av olyckan när det stannade vid slutstationen!!! Jag undrar bara varför inte någon ansvarig tycker att SJ är i djup kris. Olycka efter olycka händer men inget görs. Ska någon människa få sätta livet till innan ändring kommer till skott. En gång i tiden var det mysigt att ta tåget. Som det är idag är det sista utvägen för allmänheten. Sen uppmanas vi att åka kollektivt. Hur går det ihop? Jag fortsätter i allafall i ren protest att ta bilen. Ingen människa vill väl längre utsätta vare sig själv eller sina barn för risken.

Anonym sa...

Hej Jonna!

Lider med dig och de små särskilt när det är sovdags. Tänker hur gjorde jag.. Det är 2½ mellan mina. Var också ett tg sedan. Men jag hade bägge i sängen... Eller så fick den stora somna i soffan, framför tv, i dämpad belysning, svagt ljud på tv och naturligtvis inget olämpigt. Det var ju i undantag förståss. Har även hört andra som haft en madrass på golvet i sovrummet. Bebisen fick sitta i babysitern eller en filt på golvet eller ammades/fick välling samtidigt. Kan tänka mig att Milo inte vill somna själv när lillasyster får vara med mamma...

Håll ut bara... plötsligt är de stora

Kram Eva
mamma till en 21 och 23 åring