fredag 21 januari 2011

dagen för avfärd

Har inte kunnat sova. Faktiskt på hela veckan, eller de senaste åren om jag ska vara ärlig, fast det ska jag inte, he he, så det blir det mycket av på ön. Sova! Hoppas jag. Älskade Mimmi sover ju bra. Just nu i alla fall och ämnar hon fortsätta med det ska jag göra henne sällskap.

Men det är helt galet vad jag kommer sakna Milo. Gör ont i hjärtat av tanken att inte ha honom hos mig varje dag och kämpar konstant mot tårarna. Försöker tappert tänka att en vecka är bara en vecka och det går fort, framförallt då jag kommer ha roligt där.
Men ändå.
Min lille kille. Mammas Milo liksom. Han kommer vilja pilla på mina handleder i kväll och så finns dom inte där (bra va!), fast han kommer ju inte förstå nåt. Älsklingen.
Som jag hade sett fram emot den här semestern med honom. Sedan många många år, ja innan han ens var ett embryo i provröret såg jag framför mig solsemester med hela familjen och hur jag och barnen (har alltid sett flera) plaskar i polen medan pappa sitter under parasoll med bebisen. Mimmi är ju nöjd där jag är men Milo hade ju faktiskt kunnat leka och ha roligt där tillsammans med oss andra.
Ja, jag vet, det blir fler chanser, jag får skärpa mig, det blir bra, bla bla bla... men just nu är det bara så ledsamt. Är väldigt labil av alldeles för lite sömn, hormonella svängningar och annat skit som händer och att då inte få ta med min pojke blir lite för mycket för ögat som blir ledset.
Nu ska jag fortsätta pricka av min 2do lista. En hel del kvar.
Kram.

5 kommentarer:

Anonym sa...

publeeneHej Jonna! Förstår dig men han har ju pappa.. Och för MILOS skull är det bra vara hemma han är ju suuk.. Du kan ju ringa hem om du har mobil med, kunde jag ringa till katterna!!! 2,omgivningen skrattade ..ruskade på huvudet ja ja... och prata på telefonsvararen kan du ringa Milo. Visa inte hur ledsen du är då blir det värre. Bara lite. Du var ju borta då du fick Mimmi.. Han o Marcus kan göra så mycket roligt och Marcus är en bra pappa, så kan du koppla av bättre. Ha roligt ihop.Nästa gång åker ni alla 4 trösta dig med det. Koppla nu av Jonna o SOV o sola , en vecka går fort . Kanarieöarna har ca 20 grader . Många kramar till Milo-go om tillfrisknande . Han behöver vila o gosa med pappa och du komma bort. LYCKA TILL! Kom nu hem solbränd o avkopplad. Hälsa Marcus. Mest Milo-go förstås. Sköt nu om dig med familjen Milo glad när du komnmer hem Barn har inte samma tidsuppfattning som vi. kram för ett bra beslut.

Heidi sa...

God tur, Jonna og Milo. Nå får du første del av draumen oppfyld, men halve familien der, og så kjem Milo, pappan og parasollen når resten av draumen skal oppfyllast. :-)

Anonym sa...

Hoppas nu verkligen du får en skön vecka och att du kan koppla av njuta. Självklart kommer du att sakna både stora och lilla M, men när ni kommer hem igen så är båda pigga friska. Ta nu chansen att få vila och koppla av, ni har ju datorer och via deras kameror kan ni ju ändå ha kontakt och se varandra och prata med varandra.
Hoppas du har möjlighet att ge oss någon liten info om hur ni har det!
Kram till dig och resten av familjen, du och Mimmi ska ha det så bra, Marcus och Milo får rå om varandra och krya på sig.
//Maggan1

Helene sa...

Det var tråkigt att M och M inte kunde följa med på resan, men jag är glad för din skull att du och Mimmi är på väg. Hoppas du får vila upp dig ordentligt och att tjejen sover bra!

Mandisen sa...

Kära Jonna!

Jag blir också helt gråtfärdig av ditt inlägg! Jag hade också saknat ihjäl mig! Jag hoppas att ni ändå får en bra resa och lite tjejtid är kanske inte heller helt fel. Inte killtid heller för den delen. Tänk på hur tajta boysen kommer att vara när du kommer hem. Eller nej, usch, man vill ju vara oumbärlig också samtidigt som man vill att de ska ty sig till båda föräldrarna. Trixigt det där...
Hur som, ha en underbar vecka i den sköna solen! När du kommer hem kan du vara en utvilad, överösande och brunbränd mamma till båda dina älsklingar!