måndag 17 januari 2011

hemmadag

Har äntligen lyckats få i Milo lite mat. Det är fortsatt sjukstuga här men killen verkar något piggare. Imorse runt halv fem, fem efter ett par timmar av klagan och vrid och vänd tog jag till sist tempen på honom och det visade 39.8. Inte undra på att inte ens jag ville ha täcke. Han fick en supp, blev piggare ett tag och somnade sen till slut.
Har inte tagit någon temp idag men han känns svalare så jag hoppas det är på gång åt rätt håll.

Mimmi har också precis ätit. Det blev några små teskedar potatis och palsternackspuré. Ingen hit av minen att döma men ner åkte det.
Nu håller Milo föredrag för henne. Hon är i sin sitter medan han tar fram olika leksaker och visar upp. Bilar och annat med hjul rullar han på bordet och låter verkligen som en försäljare. Händerna far åt alla håll och axlarna drar han upp mot öronen medan han håller huvudet på sned och liksom -Jag vet inte.

Själv har jag tankat kaffe hela eftermiddagen så jag ska orka hålla igång, ifall ikväll och natten som följer blir liknande de förra. Marcus jobbar och kommer inte hem förrän imorgon så jag har direkt inget annat val än att orka, men shit alltså vad den här kroppen vill lägga sig platt och stänga av för en stund.
Men men.

Ska nog köra en plankan innan jag joinar barnen i leken.

1 kommentar:

Anonym sa...

En bra beskrivning av dig från en hemmadag med barnen, den ena sjuk med hög feber men ändå i full fart föreläsande för lillasyster! Den andra smakandes på "riktig" mat, även att det inte var någon höjdare att bli bjuden på.
Förstår din trötthet, men nu är det snart dags för avfärd mot solen.Ta med suppar och vanliga vuxenalvedon för säkerhets skull, men ni är fit for fight hela familjen innan avresan!
Hade jag varit du så hade jag faktiskt skippat plankan ikväll. Hade hellre försökt få kroppen helt avslappad i soffan framför TV:n och lagom sömnig inför en förhoppningsvis ostörd nattsömn.
Du är en fantastisk tjej, du är väl medveten om det, strong och stark till max.
Kram från Maggan1