fredag 21 januari 2011

resa imorgon och lite gnäll så här innan

Det blir en tjejresa. Jag är inte glad. Rätt ledsen faktiskt. Inge kul alls just nu. Och så jobbigt att vara ifrån Milo!
Jäkla skitvirus och annat.
Men vi ska ha skoj med. Äta gott, sola, bada och umgås med familj. Ja Mimmi lär väl inte göra så mycket av solandet och badandet och tutte plus ersättning smakar nog likadant både här som där men ändå. Skoj och gott är vad det kommer bli. Med betoning på kommer. Nu är det trist. Packa för solo. Det som skulle bli så kul blev det inte. (För packa är ju också en del av det roliga och att få ta upp alla Milos små shorts och t-shirtar fick mammahjärtat att gråta lite.)
Fast vadå. Resan har inte börjat än! Och den kommer bli kul. Så det så.
Imorgon flyger Mimmi och mamma till den kanariska solen. Fantastiskt så! Riktigt härligt. Hur jag ska underhålla lilla bruden under flygturen lär jag komma på. Har några timmar på mig att testa grejer. Och kommer jag inte på nåt så gör jag inte, sen är vi framme och på plats ska vi flytta in i sviten. Mor och dotter. Blir fint det.

Packa var det ja.

Hej då.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jonna!Jag önskar dig och lilla tjejen en riktigt fin resa och att det blir en kul släktträff i varmt och skönt klimat.Det kommer fler tillfällen för hela familjen att åka tillsammans,se till att njuta ordentligt.Det finns ju bra cyberkommunikationsmöjligheter,puh,att använda.Kram från Margreth

Ida Gbg sa...

Gha vilken skit! Jäkla otur! Men så skönt för Mimmi och dig att komma iväg. Stora och lilla M kommer få det mysigt hemma tillsammans. Säkert bra för alla även om det inte alls känns så för dig just nu. Hoppas flyget går fint och att ni får en underbar vecka! Kram!

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Jonna, önskar dig å Mimmi en trevlig resa! Flygresan kommer att gå som smort, var inte orolig. Tråkigt att inte grabbarna kan följa med, men ni får väl göra en resa senare....
Ha det så himla gott och försök att njuta. Kramar skickar vi med på resan♥

Anonym sa...

Hallå där!
Trist att ni inte kunde åka tillsammans allihop som ni planerat så länge för! Men sjukdomar kan man ju inte råda över tyvärr. Jag hoppas och tror att Mimmi och du får en fin vecka tillsammans, även om ni kommer att sakna Marcus och Milo. Dom kommer ju att sakna er också, men Marcus fixar den här veckan Milo blir ju bara piggare och piggare. Du skriver inget om hur det är med hans feber och snuva, men hoppas och tror ändå att den är på bättringsvägen!
Ha det gott och njut av semestern.Hälsa Marcus och Milo.
Kram Maggan1

Anonym sa...

kanske inte hade varit tvunget att lämna han på förskolan veckan innan resa så hade han med all säkerhet varit frisk nu...