söndag 16 januari 2011

söndagförmiddag i sjukstugan


Bara mamma är frisk. Mimmi har i och för sig inte feber längre och papps är väl inte direkt sjuksjuk han heller, men synd om honom är det ändå och ont in halsen är ju lite av en sjukdom det med. Hoppas det stannar vid det och snart går över. Vilket det gör. Positivt tänkande nu när veckan då vi ska lämna landet för lite sol ska börja.
Egentligen är väl Milo den enda som tampas med hög feber och rossel i halsen, fast det märks knappast efter suppen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för jättefin film. Hoppas nu du får vara fortsatt frisk. Mimmi är för himla söt, rund och go´. Milo är fantastiskt energisk trots feber men med hjälp av medicin. Tänk vilken förmåga barn har! Och så Marcus med sin onda hals.
Men såna här virusar brukar ju försvinna lika fort som dom kommer, så helt optimistiskt så är ni helt ok innan avresan till solen!
Kramar från Maggan1

Anna-K sa...

Inte roligt när familjen blir sjuk - men du är den "starkaste" tydligen, som slipper "skiten". Har själv barn som har hostat likadant som Milo - men de hade krupp!

Anonym sa...

Åh vilken mysig liten film med 3 av 4 suklingar. Ni är så goa allihopa. Härligt att se lilla Mimmi märka vad som händer runt omkring henne. De växer fort. Ja det är otroligt att små barn kan springa omkring med feber och ändå ha kul. Men de brukar klarar sig bra. Jag skickar varma tankar till dig och familjen om tillfrisknande och hopp om en underbar, avkopplande resa i värmen. Var rädda om er.
Kram Louise

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Jonna, ja, det gäller att tänka i positiva banor.Jösses, som du längtat efter den här resan.Milo verkade pigg, pappsen piggnade nog till och glömde all halsont i världen när Zlatan gjorde sitt. Hur länge ska ni vara i värmen? Oj,
vad jag avundas ( nej, ni behöver det) det är en årstid, som vi kunde hoppa över tycker jag!
Nu natt natt,kramar....

F.d Barnmorskan sa...

Skönt att ni får ladda batterierna nu till våren med lite härlig sol och värme. Och Milos hosta och feber känner man nu väl igen, det går här också och 2 av barnbarnen har haft det, det verkar som om det går över lika fort som det kommer. Ett litet tips är att ge dom små lite nässpray 1 timme innan ni flyger så behöver dom inte få problem med öronen under flygturen. Ha det jätteskönt och vila, sola och ha allmänt lata dagar när ni är borta.....

Helene sa...

Vad roligt att se ett litet leende från Mimmi! Och jösses vad mycket spring i benen som Milo har!

Birgitta å Herr Nyfiken sa...

Nu har vi tittat på den här filmen massor av gånger! Milo, hur orkar han???Full av liv!! Mimmi, åhh, vilka ögon, tänk, när hon ska bedåra pojkarna...